úterý 3. prosince 2019

Kotel tiger chyba f4

Máme nový kotel Tiger KTZ, ohřev vody funguje bez problémů, ale kotel nespíná na topení. Při zapnutí se na chvíli objeví hláška F4. Asi mesiace mi preblikava chyba fna protherm tiger 24ktz17. Vodu na kupanie hreje no obcas to preblikava. Kotel Tiger umožňuje nastavení ohřevu TV v zásobníku v různých časových úsecích.


Příklad: Jestliže není přes noc odebíraná TV, je možné pomocí spínacích hodin po určitý časový úsek ohřev TV odstavit nebo naopak.

Prosím o zaslání chybových hlášení ke kotlu Protherm Tiger 24. Stále mi vyhřeje vodu ať do zásobníku či radiátorů na x stupňů, ale potom po vypnutí ohřevu ještě vystoupá teplota až na 1stupňů a objeví se hlášení Fnebo F3. Chyba Fu kotle Protherm Tiger - Diskuze.


Hláška na kotli Protherm Tiger KTZ (KOZ). This feature is not available right now. Please try again later. FSnímač teploty teplej vody je prerušený – kotol je odstavený z bežnej prevádzky, ohrev zásobníka teplej vody sa vypne. Kúrenie by nemalo byť ovplyvnené.


Skontrolujte odpor snímača a prívodné káble vedúce z riadiacej dosky do snímača.

Ak je všetko na mieste, je potrebné zavolať technika. Promiňte, Vy máte kotel s přirozeným odtahem spalin, popis chyb v rozsahu F2-Fje pro nucený odtah spalin. Ještě tam byla chyba manostatu, což je hlídač tlaku. Popis těchto závad i tak patří pro servisního technika a ne pro obsluhu kotle, jinak by v návodu bylo přímo napsáno, co máte udělat. Místo toho je v návodu to, co.


Mám rád tyhle závady, které se dají vidět okem, když člověk ví, kam kouknout, a má rád tohohle opraváře, protože mi nenutí vyměnit, celou řídící desku za několik tisíc korun, ale zaletuje dva spoje a naúčtuje si hodinu práce. Je Váš kotel na topení nebo na ohřev vody, my máme Protherm MEDVĚD 2 měli jsme vypuštěnou vodu z radiátorů, protože jsme je měnili, teď jsme napustili vodu a zapnuli kotel a ten se spustil a hned naskočí Fa zhasne. Resetem se stane to samé. Myslíte, že tam také najdu to červené tlačítko?


Mám kotel Protherm Tiger - turbokombík s 45l zásobníkem. Aktuálně se vypouštěl otopný okruh, protože se instaloval nový radiátor. Po napuštění a odvzdušnění radiátorů kotel nechce naskočit (zapálit) a tím pádem ani nenahřeje TUV. Háže to opakovaně chybu F1- ztráta plamene.


Ani vypínání podle návodu nepomáhá. Skladem náhradní díly pro plynové kotle s označení Protherm TIGER. Závěsné plynové kombinované kotle s vestavěným zásobníkem TV o objemu l. Plynulá modulace výkonu. Ovládací panel je prístupný po odstránení predného krytu.


V časti „Návod na obsluhu“ nájdete popis základných funkcií kotla aj ako bezpečne zaobchádzať s kotlom.

How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kotel dopouštíme tak, že otevřeme vypouštěcí ventil kotle a zároveň otevřeme ventil rozvodu vody. Tím se kotel opět natlakuje. Zaměřte se ale na kvalitu napojení obou ventilů.


Někteří lidé kotel napouštějí tak, že připojí hadici a pak otevřou ventily. To je ale špatně, hadici je nejdříve třeba zalít vodou. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky