úterý 24. prosince 2019

Varný termos 30l

Varný termos RCWK 30L samozřejmě disponuje praktickým ukazatelem úrovně naplnění. Velká nádrž Vám umožní výdej cca 1hrnků bez potřeby doplnění. Profesionální varný termos o objemu 30l vhodný zejména pro restaurace, hotely a cateringové firmy. Celonerezová konstrukce, precizní zpracování a vyladěná funkcionalita vhodná pro výdej horkých nápojů jako jsou čaje, káva, svařené víno, punč či horká mendovina. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Varny termos 30l najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Je jedno pro jakou příležitost- naše výrobníky horké vody jsou vždy všestranně.


Varný termos 30l

Regulovatelný termostat do 99°C. Exkluzivní provedení varného termosu 30l pro použití při rautech a slavnostních příležitostech. Přibližná doba přípravy plného varného termosu je minut.


Cena produktu bez dopravy Skladem. Profesionální elektrický ohřívač horkých nápojů o objemu 30l vhodný zejména pro restaurace, hotely a cateringové firmy, či pro výdej horkých nápojů při stánkovém prodeji. Elektrická várnice má regulovatelný termostat do 99°C. Algunos fabricantes han diseñado termos eléctricos de litros, especiales para colocar encima del fregadero, aprovechando su pequeño tamaño. Aunque el diseño tradicional de termo eléctrico alargado sigue siendo la opción más vendida , pero poco a poco va ganado terreno el diseño de colocación encima del fregadero.


Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


NOVÉ ZBOŽÍ, CENA VČETNĚ DPH A DOPRAVY. Termos je jednoplášťový, topná tělesa umístěna pod dnem zásobníku s ochranou proti přehřátí, světelná signalizace ohřevu nebo udržování požadované teploty, ukazatel hladiny nápoje s vypouštěcím ventilem. Výrobník horké vody, termos varný , 30l. Potom je varný termos RC-WK30L přesně to, co hledáte. Nezávisle na tom, jaký druh nápojů chcete připravit, s výrobníkem a ohřívačem horké vody z ušlechtilé oceli bude každý nápoj od prvího doušku neodolatelně chutný.


Varný termos 30l

Elacell 30L Vertical Termo eléctrico Junkers Máximo confort y confianza. La gama de termos Junkers Elacell está disponible en capacidades de 10L hasta 500L. El depósito de agua caliente está fabricado en acero vitrificado con un aislamiento de poliuretano sin CFC.


El termo está pensado para ser colocado de manera vertical. EÚ zástrčky sa stará o to, že môže byť zariadenie umiestnené flexibilne v priestore. Pre okamžitú prevádzku musí byť už len zapojená zástrčka do zásuvky.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ohřívače na vodu, víno, čaj, kávu a teplé nápoje. Tyto ohřívače jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli.


Termo eléctrico: Capacidad: litros Con control externo de temperatura, Interior de enamel vitrificado: Diseñado especialmente para aguas calcificadas, Potencia: 1. W - Interior aislante para prevenir perdidas de calor y ahorro de energía, Temperatura: aprox. C - Presión: bares - Corriente: 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky