čtvrtek 19. prosince 2019

Masážní podložka do křesla

Oblíbená masážní podložka je zkrátka možnost, jak si dopřát masáž kdykoliv. Vždyť pouze stačí posadit se do křesla , podložku zapnout do zásuvky, a už si jenom navolit konkrétní program. Masážní podložka na křeslo Snadná úprava vašeho křesla. Chůzí po velmi praktické kamínkové podložce GOGO si můžete navodit atmosféru a pocit zdraví prospěšné bosé procházky po oblázkovém mořské pláži.


Relaxační bublinkovou lázeň, s kterou dosáhnete příjemného uvolnění svalů, nebo vytvoříte radostný zážitek z koupání pro Vaše děti. Tato podložka zad a nohou má masážní zóny na sedáku i opěrné části.

Jde o cílenou intenzivní masáž pro skvělý pocit uvolnění napjatých svalů. Vybírat lze ze dvou masážních programů. Vybrat kvalitní masážní křeslo není jen tak. Podívejte se na širokou nabídku na FAVI. Stačí si pak vybrat, jestli chcete kožené, z eko kůže nebo látkové a také barvu, která se bude hodit do vašeho interiéru.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Medisana, BEURER, HoMedics a dalších. Chci masážní podložku domů!


Chcete,abyste po příchodu z práce mohli pohodlně usednout do křesla a nechat se namasírovat?

Výhodou této podložky je samozřejmě i snadné použití. Stačí ji umístit třeba do konkrétního křesla , zapojit do zásuvky, a už si můžete navolit konkrétní masáž, kterou vám masážní podložka na záda dokáže nabídnout. A to třeba několikrát denně, nebo pouze.


Milé maminky, má některá masážní podložku? Ať už do křesla , auta či na podlahu. Ráda bych si zArelaxovala, ale podmínkou je, aby masírovala i horní čáast zad a ramen.


Poskytuje úžasné programy nulové gravitace a využívá sílu exkluzivních GK válečků, které byly přepracovány. Masážní křesla SANYO Sanyo představuje vrchol řady masážních křesel Zero Gravity. Nyní jsou ještě širší, aby měly ještě větší pokrytí.


Fantastický válečkový mechanismus spolu se sofistikovaným. Masážní mechanismus pracuje na principu čtyř kuličkových masážních hlavic (airbagů), které se pohybují nahoru a dolů. Ovládání křesla je velmi jednoduché, je zprostředkováno pomocí přehledného ovládacího panelu s textovými popisy a kontrolními diodami. Univerzální masážní podložka inSPORTline Dje výkonná elektronická masážní podložka s možností využití na běžné kancelářské židli nebo v autě. Masážní vložka do křesla Klarfit Vanuato ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Tuhle masážní podložku dostal přítel od mně na Vánoce do auta a je naprosto. KOSMODISK PRESTIGE masážní pás do auta je speciální model Kosmodisku, který se upevňuje na sedadla vozidel (osobních aut, nákladních vozů, autobusů).


Na výběr ze masážních programů.

Nohy je možné umýt i ve stoje. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Mnozí si tak zakoupí masážní podložku ze zdravotních důvodů. Někdo si rád jen zarelaxuje.


V neposlední řadě jsou tady pak tací, kteří si masážní podložky berou na delší cesty autem. Po vhození mince se křeslo napolohuje- spustí a po skončení masáže se opět vrátí do základní polohy. Komerční masážní křesla jsou navržena s maximálním důrazem na poškození vnějšími vlivy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky