úterý 7. dubna 2020

Revize plynového kotle viadrus

Kde zjistím emisní třídu svého kotle ? Vše je uspořádáno v tabulce, kde první list obsahuje kotle bez emisní třídy a druhý list kotle s emisními třídami. Připravili jsme pro vás přehled historických i současných kotlů VIADRUS a jejich zatřídění do emisních tříd. Tabulka v Excelu je ke stažení ZDE.


Přehled techniků, kteří vám mohou zajistit revizi je rozdělený podle krajů a měst.

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou požadovány nízké pořizovací i provozní náklady. Automatické kotle bývají použity zejména v objektech bez přívodu plynu u kterých je požadován vysoký komfort obsluhy a nízké provozní náklady. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.


Všechny plynové kotle musí být kontrolovány a musí jim být také provedena pravidelná revize od oprávněné osoby (revizní technik, který na to má platnou živnost). Servisní prohlídky a periodické kontroly plynových kotlů. Provozní revize plynových kotlů.

Jedenkrát do roka by se měl každý majitel plynového kotle postarat o jeho servisní prohlídku. Provádění revizí a kontrol, včetně všech náležitostí o zpracování patřičných protokolů řeší. Tuto prohlídku provádí.


Výrobce litinových kotlů na plynná, pevná a kapalná paliva, ohřívačů vody, litinových radiátorů a OEM kotlových těles. V souladu se současnými trendy a požadavky trhu. W včetně, který slouží jako zdroj tepla pro teplovodní soustavu, povinen provádět jednou za dva roky kontrolu technického stavu a provozu tohoto zdroje.


Filip Vondra elektro-plyno služby. Výroba komerčních odlitků z šedé litiny, oceli a neželezných kovů. Výchozí revize plynových kotlů je ze zákona povinná před uvedením plynového kotle do provozu, tato povinnost platí pro všechny provozovatele plynových kotlů.


Kontrola a revize kotlů Viadrus. Provádíme povinné kontroly a revize kotlů společnosti VIADRUS a. Plynové kotle je proto nutné periodicky kontrolovat. A nejen zákon, ale i jednotliví výrobci vyžadují pravidelné revize plynového kotle. Ne nadarmo tuto povinnost ukládá i zákon.


Pokud jste se rozhodli pro plynový kotel od těchto výrobců , obraťte se na nás pro odborné uvedení do provozu (nutné pro uznání záruky), záruční servis či pravidelné revize.

Během revize by měla být provedena údržba, která je předpokladem bezporuchového a bezpečného provozu zařízení. Věděli jste, že revize plynových kotlů jsou v určitých případech povinné? Servis, údržba, revize a kontrola plynových kotlů a spotřebičů. Ano, podle zákona musí každá podnikající fyzická osoba či firma zajistit revizi plynového kotle , a to min.


V domácnostech jsou tyto revize sice nepovinné, avšak vysoce doporučené. Povinná revize kotlů na tuhá paliva bude vyžadovaná už od 31. Potřebujete rychle sehnat technika, který vám revizi zajistí?


Zanedbání revize může mít za následek velké pokuty! Bez této revize nepřipojí plynárny odběratele k odběru plynu. Výchozí revizi plynového kotle provádí revizní technik s osvědčením pro vyhrazená plynová zařízení.


Revize plynových kotlů. Zde jsou stanoveny lhůty pro provedení pravidelné revize. Periodické provozní revize plynového kotle jsou revize plynových spotřebičů, vykonávané ve 3. Využijte naší databáze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky