pátek 3. dubna 2020

Topení do akvária 10w

Naprostá většina topítek do akvária na trhu jsou s termostatem. Nastavíte si tak požadovanou teplotu a topítko se samo spíná a vypíná. Velmi výjimečně je nutná teplota vyšší. V horkých letních dnech můžete použít i chlazení do akvária.


Topítko vhodné do akvárií i terárií.

Tropické ryby v akváriu potřebují stálou teplotu vody. Přesně takovou jakou má voda odkud pocházejí. Do každého tropického akvária patří tedy topítko.


Většina topítek má tvar kolíku. Akvarijní topítko se za pomocí přísvek umístí do zadního rohu akv. Je to poměrně jednoduché, stačí používat akvarijní topení , které se o tuto činnost postará. V naší nabídce naleznete celou řadu topení do akvária , která zajistí ohřívání vody na teplotu vhodnou pro akvarijní rybičky.


Nabízíme samozřejmě i topítka s termostatem, ten se.

Topná tělesa do akvária lze použít vnitřní, která se umísťují přímo do akvária nebo vnější, která lze použít pouze v případě, že disponujete vnějším filtrem. Externí akvarijní ohřívače stačí pouze nasadit na hadici vnějšího filtru, takže nepřekáží v akváriu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Aqua Pro akvarijní topení AH 300. Paralelně uspořádaná topná tělíska zaručují rovnoměrné rozložení tepla.


Moderní celoplastový ohřívač s termostatem. Mimořádně odolné proti mechanickému poškození. Proto by vaše terárium mělo být vybaveno topením. Elektrický výhřevný kámen.


Navíc topení do akvária za trvale nejnižší ceny. Topný kabel 12V HeatUp Basis 10W OASE pro ohřívání substrátu na dně akvária a terária. Ideální pro tropická akvária , terária i paludária.


Technologie 12V a vysoce kvalitní provedení silikonového kabelu zajišťuje bezpečnost obyvatel akvária nebo terária. Podporuje přirozenou cirkulaci vody v substrátu na dně. Nezbytné vybavení každého akvária ? Aby život ve vašem akváriu plynul spokojeně, budete potřebovat akvarijní osvětlení, které nahrazuje sluneční svit.


Nutností je také filtrace, vedle které je vhodné umístit topítko - tím zajistíte rovnoměrné prohřátí akvária.

Akvária do 99l Akvária od 100l do 199l. Ráj Akvaristiky, Internetový obchod nabízející široký sortiment potřeb pro sladkovodní i mořskou akvaristiku a teraristiku. Výroba akvárií a terárií na zakázku.


Topení Zářivky do akvária Zářivky T8. Ponorné akvarijní topení s automatickým termostatem pro akvária do objemu l. Pro sladkovodní i mořskou akvaristiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky