pátek 17. dubna 2020

Thermolink b

Thermolink B je prostorový regulátor, který zaručuje optimální pohodu vytápění. Instalace a uvedení regulátoru do provozu musí být provedeno instalační a servisní fi rmou, která je zodpovědná za to, že instalace a uvedení do provozu budou provedeny v souladu s aktuálními předpisy. THERMOLINK B Thermolink P. Bus regulátor s drôtovým pripojením s kotlom bez programovania umožňuje nastaviť izbovú teplotu a aj teplotu teplej vody.


Umožňuje ovládanie vykurovacieho systému v závislosti od izbovej teploty a prípadne aj v závislosti od vonkajšej teploty (ak je pripojený vonkajší snímač s káblovým pripojením) s možnosťou nastavenia jednej z prednastavených. V případě připojení venkovního snímače je možné zvolit tzv.

Podle zvolené topné křivky je následně celý proces regulace. Regulátor dokáže nastaviť jednu teplotu v miestnosti a taktiež aj teplej úžitkovej vody. Je možné vybrať si jednu z prednastavených kriviek ak sa pripojí vonkajší snímač. Má ekvitermický režim t. M Minimum order requirement re˜ects quantity per color, per release.


Contact our friendly sales staff today. Turn setting knob clockwise ( B ) to adjust setting upward. Press the knob (C) to access a setting or to confi rm one. Setting the temperature 8.

Welcome to Decagon’s ThermoLink for Soils. ThermoLink is a hand-held soil multimeter designed to measure thermal conductivity, thermal diffusivity, specific heat, water content, and matric potential. We hope you find this manual useful in understanding and maximizing your instrument’s capability to help you in your application. Izbové termostaty – Protherm.


Použití pro závěsné kotle Panther, Panther Condens. Teplota topné vody je následně regulovaná podle změny. V prípade pripojenia vonkajšieho snímača je možné zvoliť jednu z prednastavených vykurovacích kriviek.


Teplota vykurovacej vody je následne riadená podľa zmeny vonkajších teplôt, tzv. Je vhodný len pre tieto typy kotlov: Tiger Condens, Panther Condens, Lev, Panther a Gepard. Vyniká především nenáročným ovládáním. Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Programovateľný modulačný termostat regulátor Protherm Thermolink LUX na ovládanie vykurovacieho systému.


Prerušená výroba, potrebné vopred sa informovať o dostupnosti produktu! Pokojové termostaty - Protherm. Close Create an Account.


Become a user today to get access to saved shopping lists and order history. As a user you can shop out extensive list of items. The premier fully automatic coffee machine with the latest technology for peak performance.


BlackWhitecompact. Our next generation, fully automatic coffee machine takes up little space and has an attractive design.

Technically innovative, high performing, versatile fully automatic coffee machine. Discover which of our machines is perfect for. Regulátor je schopný nastaviť jednu teplotu v pokoji a taky i teplé užitkové vody.


Lze si zvolit jednu z přednastavených křivek, jestli se připojí vnější snímač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky