úterý 28. dubna 2020

Vrtané studny cena za metr

Free Shipping Available. Z toho vyplývá, že je potřeba se vždy ptát na finální cenu a teprve potom na cenu za metr vrtané studny. Pozor na výběr vrtné soupravy.


Dobrá firma na vrtané studny by měla disponovat oběma systémy. Základní ceny jsou platné od 1.

Ceny jsou uvedeny za metr a bez DPH. Vhodné do míst, kde je předpoklad kontaminace nebo nekvalitní vody. Za zmínku stojí i fakt, že součástí modelového rozpočtu není dodávka a instalace čerpadla do vrtané studny. K uvedené částce je tak třeba připočítat dalších několik tisíc korun za ponorné čerpadlo do vrtané studny. Jak ušetřit na stavbě vrtané studny ? Jak bude realizace zakázky vrtané studny probíhat, zvolíte-li naši firmu?


Pokud se rozhodnete svěřit vyvrtání Vaší studny naší firmě, domluvíme se v první řadě na osobním setkání na místě realizace zakázky, abychom mohli prověřit přístupnost pro naši techniku a projednat veškeré náležitosti týkající se celého projektu. Stovkové rozdíly v ceně za metr mají psychologický dopad na zákazníka, ale při obvyklých hloubkách vrtů je mnohdy převážily tzv.

Ve vrtech levných firem často vidíme dokonce hnědé kanalizační roury. Ceny vrtané studny jsou za metr a zahrnují vlastní vrt, zárubnici, filtrační obsyp, jílové ( bentonit ) nebo cementové odtěsnění svrchní vrstvy. Dále provádíme vrtané studny , kopané studny , zemní práce, demolice, protlaky pod komunikacemi a kovovýrobu. Naše studnařství nabízí kompletní služby od požadavku samotného vyhledání pramene a provedení průzkumného vrtu, až po požadavek zhotovení vrtané nebo kopané studny na klíč, kdy zajistíme a kompletně zrealizujeme studnu včetně veškeré dokumentace. Naše vrtané studny jsou vhodné pro chaty, rodinné domy, chalupy, závlahové systémy, ale i pro celé firmy, školy, obce, sportovní areály, zemědělské společnosti atd.


VRTANÁ STUDNA - 2mm = cena za metr při průměru vrtu 2mm a pažení o průměru 1mm. VYHLEDÁNÍ PRAMENE VODY = přijedeme, zaměříme. Vrtané studny jsou bez kontaminace z povrchové vody. VRTÁME TEPELNÁ ČERPADLA = vrtáme tepelná čerpadla.


ZÁKLADNÍ VÝHODY VRTANÉ STUDNY : STUDNY VRTÁM. Podívejte se na dalších důvodů, proč nám svěřit vyvrtání studny. Přesnou cenu vám sdělíme na základě vaší poptávky, požadavků a dle geologických podmínek v dané lokalitě.


Cena za běžný metr kopané studny je ovlivněna několika faktory: Geologické podloží v místě, kde by měla studna stát. Typ podloží zásadně ovlivňuje pracnost při výkopu studny a tedy i cenu. Předpokládaná hloubka studny – se zvyšující se hloubkou cena roste.


Při vrtném průměru 1mm. Vrtáme studny po celé České republice.

Garantujeme vydatnost studny. Studny a vrty na severní Moravě. Vydatnost zdroje je řádově vyšší než u kopané studny. Proč volit právě vrtanou studnu.


Rychlé provedení (samotné vrtání 1-dny). Uvedené ceny jsou bez DPH. Cena vrtu je závislá především na hydrogeologickém podloží. V případě vrtání pro tepelná čerpadla, nebo realizaci více zakázek, domlouváme cenu individuálně, podle počtu vyvrtaných metrů.


V případě vrtů pro tepelná čerpadla a realizaci více zakázek, domlouváme cenu individuálně, podle počtu vyvrtaných metrů. Zákazník platí za kvalitně a zdárně dokončené dílo. Na našcih stránkách získáte všechny potřebné informace i ceník vrtané studny. Cenová nabídka na vrtané studny zdarma. Vyplnění formuláře Vám nezabere více.


V ceně čištění studny jsou zahrnuty všechny tyto práce: demontáž a zpětná montáž čerpadla nebo ruční pumpy (v případě nutnosti) vyčerpání studny očištění nadzemní části studny vysokotlakým čističem odstranění kalu ze dna studny vč. Poptávka čištění studny. Chcete-li vypracovat nabídku, vyplňte a odešlete poptávkový formulář.


To ostatní nejsou vrtané studny , ale vedeno jako zkušební vrty vydávané za studny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky