úterý 21. dubna 2020

Vložka do spacáku thermolite

Vložku na rozdíl od spacáku jednoduše hodíte do pračky a máte vystaráno. Reactor Thermolite Liner je vložka do spacáku, která použitým materiálem překračuje pouze hygienickou funkci. Dokáže nabídnout i zvýšení tepelného komfortu a hlavně další zmiňované výhody. Extrémně teplá vložka do spacáku. Skladem a doprava zdarma.


Vhodné i jako samostatný spací vak do tepla či na horské chaty. Sea to Summit Thermolite Reactor Liner. Thermolite je duté vlákno, které na svou váhu poskytuje nebývalý tepelný komfort a přitom zůstává extrémně prodyšné. Permanentní antibakteriální ochrana Polygiene.


Souhlasím se zasláním do zahraničí podívejte se prosím i na ostatní mé nabídky. Doba dodání je maximálně dní , od připsání platby na můj účet. Cena za dopravu na Slovensko 28- až 3,- Kč. S kvalitní vložkou do spacáku Sea To Summit se nemusíte bát žádných extrémních podmínek.


Vložka do spacáku thermolite

Je vyrobena z nejlehčího vlákna Thermolite , jaké kdy firma DuPont vytvořila. Tento jedinečný doplněk se postará o váš maximální komfort i během opravdu chladných nocí. Je prostorná, a tudíž velice pohodlná i během dlouhého spánku. Thermolite Fleece je neuvěřitelně teplý, příjemný a pohodlný materiál vyba. Vylozit jedenact stovek za vlozku do spacaku je dost To uz bych fakt uvazoval spis o druhem, lehcim spacaku , ktery se da vyuzit i samostatne.


Ja mam toto, nestala ani polovinu, lehka, skladna, muzu ji prat kdy chci a kdyz ji zlikviduji, tak to tolik neboli. Prohlížíte si: I-SPORTS. Ale furt tvrdím, že mít spacák o 2g těžší než vložka je peanuts, jsou věci, na kterých se nedá šetřit na váze ani ceně, spacák mezi ně patří.


I když netvrdím, že vložka do spacáku SeaToSummit nezahřeje jako spacák Dreamlite. SEA TO SUMMIT THERMOLITE Reactor Extreme - vložka do spacáku. Tato vlákna zvyšují tepelný komfort spacích pytlů v závislosti na okolních podmínkách a fyzickém stavu jedince.


Prostorný design umožňuje pohodlný spánek, i když rtuť klesne. Vložka do spacáku vyrobená ze směsi bavlny a polyesteru (polycotton), použitelná jak v kombinaci. V závislosti na okolních podmínkách, fyzickém stavu spáče apod. Vložka se stahuje pružnou tkanicí kolem hlavy , černá barva usnadňuje rychlé sušení na slunci.


Novinkou z řady Reactor je extrémně teplá vložka Reactor Fleece Liner z mikrofleece. Je veľmi ľahká a ľahko sa prenáša v praktickom obale. Používaním vložky môžeš predĺžiť živo.


Vložka je vyrobená z najľahšieho dutého vlákna Thermolite , ktoré napriek svojej nízkej hmotnosti poskytuje vysoký tepelný komfort, pričom ostáva extrémne vzdušné. A jak to vidí Hanibal Team? Novinka z řady Reactor, extrémně teplá vložka z mikrofleece.


S kvalitnou vložkou do spacáku Sea To Summit sa nemusíte báť žiadnych extrémnych podmienok. Je priestranná, a teda veľmi pohodlná aj počas dlhého spánku. Všetky predajne znovu otvorené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky