úterý 14. dubna 2020

Termostat pro teplovodní podlahové vytápění

Při tomto způsobu regulace se podlahové teplovodní vytápění reguluje prostorovým termostatem v referenční místnosti. Takto se zohledňuje vliv náhle vzniklé poruchové veličiny tam, kde bezprostředně působí (např. Cizí teplo z osob, zařízení, slunečního záření).


Bezdrátové termostaty a regulace pro podlahové topení Níže jsou uvedeny termostaty pro podlahové topení s infračerveným dálkovým snímačem podlahy. Termostat je určený na speciální použití (regulaci) snímaní teploty podlahy, když potřebujeme sladit teplotu v pokoji a teplotu podlahy. Digitální termostat s pro elektrické i teplovodní podlahové topení.


Termostat pro podlahové vytápění otočný s vypínačem-10A bez rámečku, barva.

V naší nabídce najdete termostaty určené pro plynové vytápění , akumulační kamna, termostaty určené k regulaci kotlů na tuhá paliva, elektrické vytápění i podlahové vytápění. Nabízíme i vysoce inteligentní termostaty, které mají schopnost automatického nastavení topné křivky kotle. Ahojky, stále se rozhodujeme, zda do domečku pořídit teplovodní nebo elektrickou podlahovku. Moc tomu nerozumím, ale bylo mi řečeno, že u teplovodního se dost blbě regulují teploty v jednotlivých pokojích, že většinou je termostat umístěn např.


REHAU prostorový TERMOSTAT NEA H. Určeno pouze pro podlahové teplovodní topení. Plochá krabice pro instalaci na podomítkovou krabici nebo přímo na stěnu. Bíle podsvícený display s přehledným ukazatelem hodnot.


Ovládání požadované teploty třemi tlačítky o stupně.

Velký regulační rozsah požadované teploty. Zvolte vhodnou podlahu pro teplovodní podlahové vytápění. Výběr podlahy pro teplovodní podlahové vytápění podléhá určitým pravidlům. Ne každá podlaha je pro teplovodní podlahové vytápění vhodná a naopak vhodným výběrem podlahy ze účinnost teplovodního podlahového topení výrazně zvýšit.


Regulace podlahového vytápění. Většina trubek z plastických hmot používaných pro teplovodní podlahové vytápění snese teplotu do °C, avšak s ohledem na používané materiály podlah (beton, koberec, dlažba, linoleum, lamino aj.) se musí teplovodní podlahové vytápění napojit na zdroj tepla vybavený regulačním zařízením, které dodává topnou vodu o teplotě do. Společnost FV - Plast, a. Systém FV THERM je kompletní systém podlahového topení.


Teplovodní podlahové vytápění se zárukou až let. Elektrické podlahové topení je lehce regulovatelné, každá místnost má samostatný termostat a nebo je řízena centrálně. Otázka na umístění teplotního čidla pro termostat podlahového vytápění.


Chtěl bych použít termostat Unica, který má čidlo umístěné v podlaze. Někdo ale doporučuje termostat s čidlem přímo v termostatu. Pak ale dokáže snížit náklady na provoz více než elektrické topení, protože vytápí místnosti efektivněji, pomaleji se ochlazuje a tím pádem nespíná termostat tak často jako elektrické topení. Před výběrem podlahové krytiny na podlahové topení je správné si ujasnit, jaké druhy vytápění vlastně máme.


Instalují jej kompletně topenáři a po zdárné tlakové zkoušce se vedení zalije do cementového nebo anhydritového potěru. Termostaty pro podlahové vytápění s automatickou regulací podle nastaveného časového programu a požadované teploty. Vytápění je možné řídit také v závislosti na počasí, manuálně nebo vzdáleně pomocí aplikace.


Zkrátka tak, jak to pro vás bude pohodlné.

Pokud máte nebo preferujete vytápění přímo elektřinou, podívejte se na náš termostat pro elektrické topení. Pro vytápění , které je doplňkové a nepřekročí denně dobu tří hodin, se dá využít topná rohož s izolační deskou. Termostat a podlahová sonda jsou však nutností u podlah z laminátu.


U nich nesmí teplota překročit °C. Vždyť na horách nebo na moři vždy platilo pravidlo, že nejdůležitější je mít nohy v suchu a teple. Možnost připojení časového spínače.


Podlahové teplovodní vytápění s garancí bezpečí, důvěry a jistoty Zkušený obchodně-technický poradce Vám rád poradí s výběhem nejvhodnějšího topného systému do Vašeho domu. Celkem jsme naprojektovali a zrealizovali více než 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky