středa 29. dubna 2020

Termostat salus 091fl návod

Ve ľký LC ktorý zobrazuje rad údajov, umož ňuje ovládanie bohatej funk čnej výbavy. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie ostatní. Termostat je napájen dvěma AA alkalickými bateriemi. Automaticky nastavujete teplotu v místnosti na komfortní hodnotu – v době, kdy jste doma, a na nižší teplotu – v době, kdy jste pryč nebo spíte.


Termostat salus 091fl návod

How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. Ustawianie temperatury ekonomicznej (ikona księżyca) w regulatorze SALUS 091FL oraz 091FLRF. Týdenní programovatelný termostat , který slouží k regulaci teploty místnosti v topných nebo chladících systémech. Salus 091FL drátový termostat. NÁVOD K OBSLUZE Váš nový termostat bude vaší rodině sloužit řadu let s výraznou úsporou na nákladech za energii.


Veľký LCD displej, ktorý zobrazuje rad údajov, umožňuje ovládanie bohatej funkčnej výbavy stlačením tlačidla. SALUS 0je vzhľadem ke svému širokému využití univerzální programovatelný termostat s beznapěťovým kontaktem, vhodný k regulaci všech typů kotlů, elektrických přímotopů, spíná zařízení od 0-230V s maximální zátěží 5A. Acesta are in total programe,dintre care sase sunt prestabilite din fabricatie, iar cele ramase pot fi modificate de utilizatori. This feature is not available right now.


Please try again later. Mihai Palcu - despre tehnologie 21views. Veľký LC umožňuje ovládanie bohatej funkčnej výbavy stlačením tlačidla. SALUS 091FL Váš nový termostat bude vašej rodine sloúžiť niekoľko rokov s výraznou úsporou na nákladoch za energiu. Pred použitím termostatu si prosím pozorne prečítajte tento návod na obsluhu.


Pump controllers Weather thermostats Accessories. FL Digital programmable thermostat. SALUS 091FL SALUS 0FL - izbový programovateľný týždenný termostat s podsvieteným displejom.


Izbový regulátor alebo inak povedané týždenný termostat je možné zapojiť na takmer všetky plynové, elektrické kotle či kotle na drevu, pelety alebo uhlie, ktoré podporujú dvojbodové spínanie. Zoznámenie s termostatoVonkajší popis: Na prednom paneli vpravo je výsuvný kryt, ktorý po otvorení sprístupní ovládacie a nastavovacie tlačidlá. Akce Nejprodávanější Kontakt pro AVEA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky