čtvrtek 23. dubna 2020

Termokamera aplikace

Termokamera aplikace

Dodatečné aplikace Asi by bylo hloupé myslet si, že měření provádíte jen proto, abyste jej v následujících minutách a hodinách úspěšně zapomněli. Toto riziko pomáhají omezit dodatečné aplikace , s jejichž pomocí můžete snadno měřič propojit s počítačem. Až 3x 2pixelů – s testo SuperResolution dokonce až 6x 4pixelů. Aplikace Flir One je uzpůsobena především k tomu, aby uživatelé nemuseli nic nastavovat.


Termokamera aplikace

Základní obrazovka nám nabídne možnost změnit barevnou paletu, režim (fotografie, video, panorama, časosběrný snímek), aktivovat bodové měření teploty nebo spustit kalibraci. Jak již bylo řečeno, termokamera zaznamenává informaci o rozložení povrchové teploty měřeného objektu. Z té pak lze, za určitých okolností, stanovit skutečnou povrchovou teplotu. K dispozici je bezplatná aplikace FLIR ONE.


Nastavitelný konektor OneFit umožňuje kameru připevnit i na zařízení uložené v ochranném pouzdře. FLIR ONE druhé generace je termokamera , kterou lze snadno připojit k mobilnímu telefonu. Na rozdíl od své prví verze je mnohem menší a je možné ji využít na zařízeních s operačním systémem Android a nebo iOS. K přístroji je dodávána aplikace , díky které můžete naplno využívat všech funkcí FLIR ONE 2. Největší uplatnění nacházejí v oblasti diagnostiky elektrických strojů, při kontrole rozvaděčů, ale i ve stavebnictví.


Termokamera aplikace

Infračervené kamery mají takové vlastnosti, že je lze použít i pro snímání a záznam změn teplotních polí v reálném čase s možností jejich vyhodnocení - což potom umožňuje vědeckým, výzkumným a vývojovým pracovníkům. Po stažení speciální aplikace ´Thermal Viewer´ na mobilní telefon se malá termokamera připojí skrze USB port (rozhraní typu C), načež se automaticky software v chytrém mobilu načte. Tento zbrusu nový model pro rok se vyznačuje vysokou odolností a neuvěřitelným výkonem ve své třídě. Jako jediná na trhu má tělo z duralového kompozitu, který zaručuje velmi vysokou odolnost. V záložce „ Aplikace “ se dozvíte více o oblastech použití termokamery.


Aplikácia je kompatibilná s termokamerami FLIR trieda E (E4 E5 E60) a FLIR triedy T. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Seek Thermal a dalších. Termokamery k mobilu skladem.


Termokamera aplikace

Obecně se dá říci, že termokamera Flir One je kvůli svému nízkému rozlišení určena do terénu pro rychlý náhled na situace - na. Mobilní aplikace FLIR tools Podporované platformy. Externí termokamera HT-1pro mobilní telefony je velmi praktické zařízení malých rozměrů, které je ideálním pomocníkem pro pro měření úniků tepla nebo vyhledávání problémů v elektroinstalacích.


Tato externí termokamera se připojí ke smartphonu a ovládá se přes mobilní aplikaci. Kompaktní IP termokamera série Hod kanadského výrobce Avigilon pro venkovní použití. Díky použité technologii snímání je možné její nasazení, včetně využití samoučících videoanalytických funkcí, bez ohledu jak na úroveň dostupného osvětlení scény, tak dalších nežádoucích vlivů okolního prostředí jakými jsou například nepříznivé povětrnostní.


TERMOVIZE PARD řady G najdou široké uplatnění ve stavebních, průmyslových a bezpečnostních aplikací vč. Miniaturní termokamera k Vašemu smartphonu. Thermography Android iOS Temperature measurment. Přichází generace miniaturních termokamer s parametry, řadícími se do střední třídy termokamer. C až 400°C, ohnisková vzdálenost 15cm a vlastní baterie pro úsporu kapacity baterie ve Vašem smartphonu.


Teplota může být známkou budoucích potíží. S termokamerami Fluke budete schopni předcházet možným problémům. FLIR ONE se připojuje přímo k iOS zařízení bez jakýchkoli přídavných kabelů, krytů, zařízení nebo obrazovek.


Je evidentní, že naše termokamera může pomoci nejen ve fázi rapidního růstu nakažených a tvrdých karanténních opatření, ale také, a to stejně platně, právě ve fází ‚tanečků‘, který trvá mnoho měsíců,“ říká Jan Sova a dodává, že zatímco fáze kladiva by u nás mohla trvat až týdnů, v druhé fázi bychom mohli tančit i déle než rok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky