čtvrtek 23. dubna 2020

Zavlažovač trávníku

Uvolněte se a nechte naše zavlažovače, aby vaši zahradu zalévaly za vás. Těšte se ze své zahrady a nechte zavlažovač , aby se o její zalévání postaral sám. Mobilní zavlažovače ze sortimentu společností GARDENA, BRADAS nebo KARCHER lze používat pro zavlažování obdélníkových i kruhových oblastí, trávníků, zeleninových záhonů nebo květin.


Při sestavování závlahy zahrady si je třeba vybrat ten pravý zavlažovač. Můžete si vybrat postřikovač s kruhovým nebo čtvercovým obrysem kropení. Zavlažovače lze nastavit na různé typy vodního paprsku.

Přesné rovnoměrné zavlažování vašich trávníků, záhonů a keřů Moderní řada zavlažovačů GARDENA obsahuje zavlažovače pro téměř každou velikost a tvar zahrady. Díky následujícím produktům určeným na zavlažování si vytvoříte kompletní systém zavlažovačů trávníku , na který se spolehnete za každých. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Vaší registrací k odběru novinek potvrzujete, že jste se seznámil a souhlasíte s uchováním výše uvedených osobních údajů pro účely zasílání reklamních sdělení na Vámi zvolený e-mail. Novinky do Vašeho e-mailu.


Zadejte svůj e-mail a my vás budeme informovat o novinkách v profesionálním nářadí, výhodných nabídkách výrobců a výhodných akcích. Zahradní zavlažovače slouží pro komplexní zavlažování trávníku , záhonů, dřevin, okrasných skalek a podobně. Vhodně zvolený zavlažovač nahradí konev či zahradní hadici.


Aqua L je správnou volbou pro zavlažování trávníku.

Aqua S je ideální model vhodný pro plochy o rozloze až 2m? Je vhodné umístit jej do středu zeleninového záhonku, aby se zalévaly rostliny kolem něj. Trávník je měkký zelený koberec, na kterém si po dlouhém dni odpočinou vaše unavené nohy.


Vykročte do lože vytvořeného z tisíců stébel trávy. Můžete na něm dovádět, běhat či padat a stejně mu neublížíte, jen budete mít zelená kolena. Málokdy jsme blíže k zemi než při pobytu na trávníku.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Pro ty z Vás, co rádi udržujete doma svoji zahradu s travnatou plochou, tu máme šikovného pomocníka. K produktu stačí jednoduše zapojit hadici, pustit vodu a máte po starostech.


Zavlažování probíhá rovnoměrně pomocí tří trysek s rotací 3stupňů na vzdálenost až metrů. Se zavlažovačem Polo 2řady GARDENA Classic může. Prvky zavlažování rozvádí vodu po zahradě, dodávají jí vláhu a udržují tak trávník zelený a ostatní rostliny barevné.


Zálivku provádějte brzy ráno nebo večer. Hodnota výparu je tehdy nejmenší a vy ušetříte polovinu vody. Pro zalévání si můžete vybrat zavlažovač , hadici, zahradní pistoli nebo postřikovač.


Je nutné si uvědomit, že hladina spodní vody bývá různými prameny propojena na dlouhé kilometry. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

S turbínovým zavlažovač se sáňkami řady GARDENA Comfort můžete provádět bezhlučné zavlažování trávníku. Obdélníkový zavlažovač OS 5. SV s regulací šířky kropení a ochranou proti postříkání - pro pohodlné přizpůsobení přístroje. Nastavitelný průtok vody od až po maximum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky