pondělí 6. dubna 2020

Teplovzdušná kamna na dřevo

Vysoce účinná teplovzdušná kamna na dřevo. Vyrábíme teplovzdušná kamna s vysokou účinností. Teplovzdušná kamna HEATER jsou vysoce výkonná kamna na dřevo za příznivou cenu.


Zvažujete jestli kamna nebo krb? Chcete vědět v čem jsou rozdíly a jaké výhody přináší teplovzdušná kamna ?

Nabízíme teplovzdušná kamna na dřevo , vhodné na vytápění rodinných domů, chat, chalup, restaurací, dílen, skladů, atd. Máme pro vás nabídku a záruku, jakou jinde nenajdete. Využití a funkčnost bezkonkurenčních kamen Firebull v řezu, včetně popisku. To vše při zachování svého typického funkcionálního vzhledu. Popis a ceník teplovzdušných kamen na dřevo značky HEATER, výměníky tepla na vodu pro teplovzdušná kamna , stojánek pro teplovzdušná kamna , výměník tepla na kouřovod jakýchkoli kamen a další příslušenství pro kamna na dřevo.


Možnost různých úprav kamen napožádání dle dohody. Uhlím topte jen v kamnech, které jsou určeny pro topení uhlím.

Galerie teplovzdušných kamen na dřevo Firebull o výkonu až 30kW s výhřevností 1až 600m3. Tyto trubková kamna jsou určena k vytápění restaurací, kulturních sálů, chat, chalup, dílen, skleníků, servisů, garáží, hospodách, pivnicích, klubovnách. Skutečný oheň přímo ve vašem obývacím pokoji, přitom zcela pod vaší kontrolou. KANUK je značka nejoriginálnějších kamen na českém trhu. Jen málokterá kamna na dřevo se mohou pochlubit tak vysokým výkonem a výjimečnou konstrukcí.


Nejsme jen prodejci, ale hlavně kamnáři. S výběrem sporáku Vám poradíme a doporučíme vhodné parametry. Umíme také postavit kachlový sporák na míru, nebo zakoupený sporák odborně instalovat kdekoliv v ČR.


Veškeré typy kamen na dřevo Firebull až 30kW a jejich příslušenství za nízké ceny. Malá industriální kamna s vysokou účinností, až po velká dílenská kamna s výkonem 30kW. Prodej ocelových a litinových krbových kamen na dřevo a brikety a teplovodních kamen s výměníkem. Vlaštovka pod kouřovodem v pořádku. Kamna jsou ve velice dobrém stavu.


Kouřovod 150mm,hloubka kamen,tedy i délka polena 804mm. Velmi vhodná k vytápění skleníků, hal, dílen, garáží atd. Vybírejte z našich podkategorií.

Volně stojící krbová kamna teplovzdušná dvouplášťová, kamna sálavá a krbová kamna s výměníkem. Krbová kamna sálavá i konvenční. Se zadním přívodem sekundárního vzduchu.


Přednosti kamen jsou zřejmé z jedinečné konstrukce pláště (seřazených trubkových oblouků) spalovací komory. Tyto trubkové oblouky jsou v přímém styku s plamenem a to přináší výbornou teplosměnnou plochu a. Jako palivo se používá jakékoliv dřevo minimálně zpracované na určenou velikost. Výkon kamen se reguluje množstvím přisávaného vzduchu v mřížce pod dvířky, otvorem v zadním čele kamen a klapkou v komínovém hrdle se řídí odtah spalin. Jsou velmi rezistentní, masivní a jednoduché pro obsluhu a údržbu. Teplovzdušný systém nepotřebuje trubky ani radiátory a dřevo je nejlevnějším zdrojem energie.


A tak profesní vzdělání, rukodělná zručnost, ale i designérské vlohy přivedly na svět novou značku teplovzdušných kamen „K-ING“. K jako Kušnierik, ING jako Ing. Dovozce výrobků EdilKamin do České republiky. Sporáky na dřevo - teplovzdušné (bez teplovodního výměníku). V naší nabídce teplovzdušných kamen na pelety jsou pouze špičková italská a česká kamna , která dosahují až účinnosti spalování s minimálními nároky na obsluhu.


Jedná se o levný a čistý způsob vytápění. Ideální pro vysušení vlhkosti v bytě. Následně si dávkují pelety. Dokážou hořet desítky hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky