čtvrtek 30. dubna 2020

Termostatická hlavice s externím čidlem

Termostatická hlavice s odděleným čidlem , bílá upínací objímka. Samočinná, klasická termostatická hlavice s moderním designem. Radiátorové ventily, šroubení, hlavice. Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií, textů, filmů, ikon. Záložka pro permanentní odkaz.


Teplotní rozsah 40°C - 70°C Délka kapiláry: 2m Pro regulaci teploty média ve. Existují také hlavice s odděleným čidlem , které dovoluje instalaci termostatické hlavice tam, kde je zakrytá (závěsy, krytem otopného tělesa, nebo jinými překážkami), nainstalovaná svisle nebo v úzkých výklencích. Pro využití plného potenciálu hlavice je však dobré využít ještě externí bezdrátové čidlo teploty, které můžete umístit kamkoli jen budete chtít. Díky tomu dosáhnete perfektní teplotu v domácnosti.


Popis: Typ termostatické hlavice Danfoss RAE. Danfoss nabízí kompletní sortiment robustně konstruovaných termostatických hlavic a ventilových těles. Vertikálně upevněné čidlo min. Barva: bílá Rozsah nastavení: 6°C - 27°C.


Portfolio termostatických hlavic zahrnuje hlavice s integrovaným čidlem , hlavice s odděleným čidlem , zajištění proti zcizení či neoprávněné manipulaci s hlavicí,. Používají kapalinové čidlo s nestlačitelnou tekutinou a vyznačují se vysokou regulační schopností a nízkou hysterezí. Nákup bez rizika: dní na vrácení. SIEMENS termostatická hlavice RTN s odděleným čidlem v akci. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na Instalace - Rozvody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Vhodná pro všechny termostatické ventily kompatibilní se.


Hlavice je určená pro veřejné budovy jako např. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Změna pokojové teploty vede ke změně objemu kapaliny obsažené v čidle uvnitř hlavy. Tato změna objemu způsobuje poh.


Doporučené rozpětí jednorázové změny u termostatických hlavic a ventilů je 5°C. HERZ termostatická hlavice s kontaktním snímačem je proporcionální regulátor bez pomocné energie pro regulaci teploty nebo její omezení pro okruhy podlahového vytápění a topných těles. Skládá se z termostatické hlavice (Mx ) s kapalinovým čidlem (hydrosensor), kapiláry a trubice čidla. Bezdrátová termostatická hlavice Eurotronic Spirit Z-Wave Plus. Ovládání probíhá intuitivně.


Vyrobena v souladu s PN-EN215. Omezovač teploty zpátečky Unibox RTL Optiline. OBI termostatická hlavice s odděleným čidlem se hodí pro montáž na ventily radiátorů a pomáhá optimálně regulovat pokojovou teplotu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Honeywell Evohome HR9 bezdrátová termostatická hlavice. V kombinaci s termostatickým radiátorovým ventilem reguluje přítok vody do otopného tělesa a udržuje v místnosti požadovanou teplotu. Připojovací matice M 30x5.


Re: Sháním hlavice bez displaye s ovládáním z počítače do hlavice se dá připojit externí čidlo s kabelem 5m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky