pondělí 27. dubna 2020

Thorma predajne

Vláda SR na svojom mimoriadnom zasadnutí schválila dôležité opatrenia na zabránenie šírenia nového koronavírusu spôsobujúceho ochorenie COVID-19. We use cookies to provide you with the best experience on our website. If you continue to use this site, we will assume that you are satisfied with it.


Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Vyberte si THORMA od odborníka na trhu!

Výrobky THORMA máme vystavené na predajni a poskytujeme aj poradenstvo! Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní. Výrobky Thorma sa predávajú už v krajinách celého sveta, čo svedčí o ich kvalite, spoľahlivosti a spokojnosti zákazníkov.


Firma neustále inovuje. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Trojstranné krbové kachle WIKANTICA šedé – Thorma , výkon kW (až 12kW), účinnosť priemer dymovodu 1mm – horný, externý prívod vzduchu pre spaľovanie.


THORMA KERPEN Kachle PETRY KERPEN 2U4P b – čierny smalt, stáložiarne kachle na drevo a uhlie, priemerný výkon 5kW, účinnosť.

Rozhodli ste sa pre kúpu krbových kachlí? Investícia do kachlí sa vám vráti približne za rok na nižších cenách za palivo. Poctivé remeslo z Nórska. Krbové kachle sú výbornou variantou lacného a ekologického vykurovania. Ich výhodou oproti iným vykurovacím telesám je všestrannosť.


Dokážu totiž plniť aj niekoľko úloh naraz. Krbová vložka ako vykurovacie jadro a základný článok krbu si vyžaduje dôraz na dôkladný výber. Zo širokej škály krbových vložiek Vám odprezentujeme ponuku krbových vložiek, ktoré sú na vysokom stupni kvality a cenovo dostupné. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Kachle Thorma Kerpen II čierne Kliknutím na odkaz Odoslať beriete na vedomie, že spoločnosť HORNBACH - Baumarkt SK spol. Najlacnejšie krbové kachle , ponúkané so zľavou vo vybraných tuzemských e-shopoch, začínajú na cene 8EUR (akcia, výpredaj, lacné). Prehľad produktov s najvyššou #128175; zľavou. Zaobstarajte si tie správne krbové kachle pre vyhriatie vášho domova a spríjemnenie atmosféry.


Pozrite sa na ponuku krbových kachlí v našom e-shope a následne si vybrané krbové kachle objednajte v e-shope HORNBACH s doručením priamo k vám domov. Thorma Kachle Kerpen 2U4P 5kW zadný vývod hnedá energ. A deliveryService Prípadne môžete Vašu objednávku bezplatne rezervovať online a vyzdvihnúť ju v OBI predajni už do hodín alebo najneskôr v nasledujúci deň otvorenia.

Krby Výnimočné a kvalitné krby od svetových výrobcov pre optimálne vykurovanie vášho domova. V našej ponuke nájdete krby pre rôzne štandardné rodinné domy i pre nízkoenergetické domy, vďaka čomu poskytnú príjemé sálavé teplo v interiéri. Vychutnajte si teplo domova s krbmi, pieckami a kachlami prémiových značiek. Vstup do predajne bude umožnený len za predpokladu: - nasadeného rúška, - použitia rukavíc alebo dezinfekcie, ktorú pre Vás zabezpečíme, - dodržiavania odstupu minimálne 2m, - obmedzenia počtu ľudí na predajni, podľa pokynov predajcu. Spoločnosť Thorma sa venuje výrobe kachlí, krbových kachlí, krbových vložiek, sporákov a ohrievačov vody už viac ako rokov.


Nie je teda žiadnym nováčikom, čo sa ukazuje aj na kvalite ich produktov. Vážení zákazníci, napriek ťažkým časom v súvislosti s pandémiou koronavírusu (COVID-19) nás môžete navštíviť na predajni v pracovných dňoch od 8. V stup a pobyt v predajni je povolený len osobám s prekrytými hornými dýchacími cestami napríklad rúško, šál, šatka. Do predajne vstupovať maximálne po 2-osobách.


Prosíme zákazníkov aby pri vstupe do predajne rešpektovali pokyny obsluhy predajne. Pri vstupe použite jeden z dezinfekčných stojanov na ruky. Predajňa krbov v Prešove. V predajni a pri vstupe do predajne dodržujte dostatočný.


Kúpte si kvalitné autodiely pre BMW, Audi, VW, Mercedes a ostatné značky áut za tie najlepšie ceny. Na stránke Autodielyonline24.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky