úterý 21. dubna 2020

Šamotová vložka 180

Pro všechny spotřebiče s přirozeným tahem. Odolná proti spalinám, neomezená životnost, velmi nízká nasákavost. Komínová vložka PRESPOR pr. Jednotlivé díly 1mm Šamotová vložka 180.


Šamotová vložka 180

Základní komínová keramická vložka , průměr 1mm, délka 3mm. Keramická vložka pro vytvoření spalinové cesty. Actual On Road Price of TVS Apache RTR 1at the dealership may vary.


Všechna nová topeniště kamen a krbových kamen mají seskládanou šamotovou a nebo vermikulitovou vyzdívku z tvarovek. Není třeba tmelit a tedy záležitost výměny je jednoduchá pro všechny majitele kamen. Výhody keramiky: Keramika je velmi čistá, bez usazenin a nekoroduje. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používa sa pre priame časti komínových prieduchov.


DN 1mm, délka cm. Používá se pro přímé části komínových průduchů. Výška tvárnice je 3mm. V případě zájmu pište SMS, ozvu se Vám. Prodám zbylé části na komín Zeman systém.


Každá firma zabývající se výrobou krbových kamen, vložek nebo sporáků, používá vlastní velikosti a tvary těchto cihel určené přímo do jednotlivých typů. Vložka komínová kouřovod 180mm-90° Šamotová vložka připojení spotřebiče se vstupem 90°. CJ Blok - čistící díl 1mm. BLK klasik - nerezová vložka v tvárnici, KOMÍNY.


Šamotová vložka 180

Systémový komín BLK Klasic s nerezovými vložkami. Typ vložek: kruhové z nerezu, tl. Délka vložky je 3mm a její vnitřní průměr 1mm.


Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke? Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Sú absolútne odolné voči korózii, a preto ponúkajú extrémne dlhú životnosť. Velkoobchod se stavebním materiálem.


Šamotová vložka 180

PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE. Vložky jsou opatřeny celokeramickými hrdly, spojují se spárovací hmotou. Hrdlové spojení dlouhých. Kvalitní šamotové cihly a šamotové desky nabízíme v široké škále tvarů a rozměrů. Tuma Therm KZ TURBO (plynové spotrebiče) naša cena EUR.


Schiedel šamotová vložka pro připojení kouřovodu 45st. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Izolace sopouchu pro odbočku 90° a ø 180mm.


Betonová krycí deska s VŠ 25. Krbová vložka Schmid Ronda Sme radi, že Vás zaujal náš produkt Schmid Krbová vložka Schmid Ronda h 1°. V prípade, že chcete produkt kúpiť, neváhajte nás kontaktovať. Popis: Krbová vložka rohová s děleným sklem moderní konstrukce od zavedeného českého výrobce s rohovým prosklením a vysokou účinností spalování.


Samozřejmostí je možnost připojení krbové vložky na přívod vzduchu z exteriéru. Tloušťka stěny keramické vložky je 15mm. Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury, žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky