středa 15. dubna 2020

Úklid po mrtvole

Dojde-li k úmrtí člověka, který žije opuštěně, může se na jeho úmrtí přijít až po velmi dlouhé době. Vyklizení bytu po zemřelém a úklid po zemřelém včetně sanace a dezinfekce nechte na nás. Provádíme vyklizení bytu po zemřelém - ať jde vyklízení bytu krátce po úmrtí, úklid po zemřelém ve stádiu rozkladu nebo například úklid po násilném tresném činu (vraždě) či sebevraždě.


Jakožto firma provádějící úklid po nebožtících vždy zachováváme pietu a profesionalitu, též dbáme na soukromí. Součástí vyklízení bytu po zesnulém je přistavení kontejneru, vynošení nepotřebných věcí, úklid i odvoz odpadu na skládku nebo sběrný dvůr.

Navíc provádíme dezinfekci objektu před vyklízením a ještě jednou po vyklízení. Zbavíme vás starého nábytku, elektrospotřebičů, vybavení, oblečení a jiných. Potřebujete udělat úklid po malování, nebo jste právě dělali rekonstrukci a vaše domácnost potřebuje pořádně uklidit? V tom případě volejte Pretty Úklid. Práve jste dokončili malování bytu či jeho rekonstrukci, dokončili jste stavbu rodinného domu a máte před jeho kolaudací.


Na úklid po malování, úklid po stavbě či úklid po rekonstrukci již většinou nezbývá mnoho sil. Naše společnost EXTRA UKLÍZENÍ zajišťuje každoročně v okrese v Příbrami úklid po festivalu nebo společenské akci. Franchisové pobočky, které v okrese působí jsou k dispozici NON-STOP včetně víkendů a svátků na úklid po maturitním plesu, bálu, diskotéce či jiné zábavě ve městě i na vesnici.

Něco podobného se bohužel stalo známé, až na to, že dotyčný ležel dva týdny v koupelně. Pomohlo až když odstranili veškeré skříňky a vanu pod kterou se to montážním otvorem taky dostalo. Po odstranění nábytku pozvali znovu firmu na speciální úklid. Pak byt prodali, nedokázali se vyrovnat se vzpomínkami. Po třetím zásahu na likvidace sršňů poskytujeme stoprocentní záruku!


Naše firma také provádí likvidace hmyzu v jímkách a žumpách a jejich dezinfekce a vyklizení bytu po zemřelém - úklid po mrtvole. Generální úklid domácnosti – cena za jednorázový úklid Pravidelný úklid domácnosti zajišťujeme zpravidla jednou týdně. Společně dohodneme pravidelný den a čas, ve který k Vám budeme docházet.


Každá domácnost má jiné osvědčené mycí prostředky, můžeme tímto. Dobrý den, dceři se zdá pár dnů po sobě o nehodě letadla, prý se pak díváme spolu na tu pohromu a mrtvoly kolem, neboť já to letadlo nestihla. No včera dokonce viděla nákladní auto plný mrtvol, které z něj vypadávaly.


V našem ceníku úklidových prací můžete najít veškeré ceny služeb, které nabízíme. Neváhejte a obraťte se na nás s jakýmkoli požadavkem. Ceník úklidových prací zahrnuje ceníky všech úklidových prací realizovaných naší úklidovou firmou. Kalkulace jsou pro jednorázové i pravidelné úklidy. Jak se později ukázalo, žena byla v tu chvíli mrtvá nejméně šest hodin, když smrt nastala krátce po půlnoci.


Zároveň oba pitvající lékaři – profesor Slavík a MUDr.

Reinsberg – objevili na ženině těle, zejména pak v obličeji, řadu krvavých podlitin, které ji musely být způsobeny krátce pře a dokonce i po smrti. Kompletní generální úklid (např. po malování, rekonstrukci atd.) domácnosti, dle vašich požadavků a přání. Předem domluvíme rozsah prací a požadovaný úklid rychle a kvalitně provedeme. Dělník Antonín Bílek se sklonil nad postelí.


Proč se mi směješ, mrcho? O chvíli později přistoupila k ležící služce domácí Františka Krajzlerová a zjistila, že padesátiletá Kateřina Brandejská je „studená jako led a dočista mrtvá“. Zaregistrovány už jsou stovky paní na úklid ve velkých městech, můžete rovnou přejít na úklid Praha či na úklid Brno nebo zadejte vaše město do políčka výše. Proto jsme si objednali úklidovou firmu „ Úklid domácnosti Praha“ a měli jsme po starostech. Vše bylo dokonale uklizeno a včas jsme tak mohli byt předat.


Byli jsme maximálně spokojeni s cenou i kvalitou služeb, paní k nám už chodí pravidelně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky