pondělí 20. dubna 2020

Termostatická hlavice heimeier k

Ve spojení s radiátorovým ventilem regulují výkon otopných těles, ohřívačů a konvektorů. Produktová paleta termostatických hlavic se vyznačuje přesnou regulací a mimořádně jednoduchým ovládáním. Další informace o termostatických hlavicích naleznete také v prospektu „Návod k montáži a obsluze“. Funkce: Regulace teploty prostoru.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. V spojení s radiátorovým ventilom regulujú výkon vykurovacích telies, ohrievačov a konvektorov.

V Německu, jednom z největších trhů pro prodej termostatických ventilů, je firmou Heimeier vyroben téměř každý druhý ventil. C ° C, Mužete použít RAX- K nebo jiný výrobek s podobnými charakteristikami. Konvektor podlahového vytápění. HEIMEIER mají certifikaci CEN a jsou. Krátký návod k použití přímo na.


Ponechejte si tento návod , abyste si jej mohli znovu kdykoliv přečíst! Tato programovatelná termostatická hlavice (regulátor) pro radiátory, může udržovat vámi nastavenou teplotu na. Uživatelské označeni, omezení nebo blokovaní minimální a maximální teploty dvěma zarážkami Sparclip.


Maximální a minimální teploty lze blokovat pomocí skrytých zarážek.

Na čelní straně je pomůcka pro nastavení. Používají kapalinové čidlo s nestlačitelnou tekutinou a vyznačují se vysokou regulační schopností a nízkou hysterezí. Elektronická termostatická hlavice se montuje na mechanický ventil topného tělesa. Kompatibilní ventily jsou uvedeny níže.


Původní hlavice se sejme a nasadí se termostatická hlavice. Přívod hlavice se připojí přes řídící termostat na zdroj napětí 230V. Termostat tak reguluje hlavici podle nastaveného programu.


Výhody Honeywell programovatelné termostatické hlavice HR Větší obrázek na MALL. Zabezpečení proti odcizení pomocí zabezpečovacího kroužku. Je určená pro regulaci teploty v místnostech. Heimeier nebo ventilové vložky s připojovacím závitem M30xjiných výrobců. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Možnost výběru z několika barev. Akční cena platná do 30. Radiátorové šroubení tvaru H typ RLV-KS je vhodné pro každý radiátor se spodním připojením se vzdáleností přívodu a vývodu mm.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vířivky, Doplňky k vířivkám, Čištění a údržba vířivek,.

Nafukovací čluny Nafukovací čluny, Pádla, vesla, Plovací vesty,. Hlavice pre radiátory) Hodnotenie produktu:. Dětské bazény a brouzdaliště Nafukovací bazény, Bazény s pevnou stěnou, konstrukcí, Brouzdaliště a hrací centra,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky