pondělí 27. dubna 2020

Vysavač listí mountfield

Některé navíc mají zabudovaný šikovný zpětný cho kterým snadno rozfoukají čerstvě napadaný prašan, odstraní nečistoty na zámkové dlažbě před domem nebo profouknou okapy. Dostupnost zboží v prodejnách Mountfield Vystavené zboží nespadá do skladových zásob prodejen, není proto možné ho objednat či zakoupit. Upozornění: Uvedená data vycházejí z informačního systému a mají pouze informativní charakter.


Dostupnosť tovaru v predajniach Mountfield Vystavený tovar nie je skladovou zásobou predajní, preto ho nemožno objednať alebo zakúpiť. Upozornenie: Uvedené údaje vychádzajú z informačného systému a majú len informatívny charakter. Kompaktní přístroj tak snadno přeměníte z vysavače na fukar, kterým snadno rozfoukáte čerstvě napadaný prašan, odstraníte nečistoty na zámkové dlažbě před domem nebo profouknete okapy.


Mountfield – specialista na zahradní techniku, zahradní nábytek a zahradní bazény. V sortimentu tak najdete sekačky, traktory, křovinořezy, motorové pily, sněhové frézy, krbová kamna, nadzemní bazény, luxusní zapuštěné bazény a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu. Silný proud vzduchu žene listí přes speciálně upravené lopatky kovového ventilátoru, který listí rozmělní a sníží tak jeho objem. Obsluha tohoto praktického a nenáročného elektrického pomocníka je velmi. Hrabání listí a zametení hoblin, ale třeba i prvního prašanu, za vás udělá šikovný zahradní vysavač.


Vhodným pomocníkem je zahradní vysavač , jednoduchý stroj, který s listím umí zatočit. Můžeme si položit otázku, zda je vysavač listí užitečný nebo nikoliv. Snadno se z vysavače listí změní na foukač nebo naopak, a to vše jen pouhým. Listí shrabete na hromadu a než ji stačíte uklidit, tak ji vítr rozfouká.


Vaš servis kde ochtne a sporozumením mi vysavač naštartovali. Foukač - vysavač listí usnadní práci při úklidu spadaného listí. Zároveň připraví listí pro kompostování. Jeho sestavení je velmi jednoduché. S jeho pomocí můžete šetřit svoje ruce, záda i čas.


Vysavač listí mountfield

Místo ohýbání a ručního hrabání listí budete pouze chodit po zahradě a listí přímo nasávat a drtit, nebo odfoukávat na jednu hromadu, kterou shrábnete na závěr. Trochu jsme zde postrádali možnost regulace výkonu, stroj běží trvale na maximum, což motoru příliš nesvědčí. Jednoduchá konstrukce, malé rozměry, možnost nastavení úhlu.


Je pro Vás každoroční uklízení listí z trávníku příliš namáhavé? Pak se Vám jistě hodí fukar neboli zahradní vysavač ! Je to totiž šikovný pomocník nejen při odklízení spadaného listí , ale i při úklidu zbytků posečené trávy, pilin, prachu nebo třeba i čerstvého zimního prašanu. Už nikdy nebudete mať na záhrade neporiadpk a pomaly zabudnete i na to, ako vás večne bolel chrbát od nekonečného hrabania lístia!


Vysavač listí mountfield

Trubica je dvojkomorová – horná časť slúži na nasávanie, spodná ako trubica fukára. Vyměňte hrábě za zahradní vysavač a buďte inovativní! Nejenže vám práci zjednoduší, ale také urychlí. Za pomoci vysavače - fukaru, listí sfouknout na hromadu a nakonec ho ještě i vysajete. Z chodníků kolem domu s ním pohodlně uklidíte zbytky trávy po sečení.


Můžete vysát piliny, které zůstaly po přípravě palivového dříví. Na vás pak zůstává úkol daný pytel jen vysypat na kompost. S vysavačem se nejlépe postaráte o drobné nečistoty a menší hromádky listů. Na vysátí většího objemu listí stroj obvykle nemá dostatečný výkon. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vysavač listí klasicky vysaje do vaku. Vyberajte si Vysávače lístia podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Zametání cest od listí a sněhu je pro vysavače listí hračkou, podobně jako velké podzimní práce s vysáváním.


Cesty, vjezdy do garáže a volné plochy můžete pomocí vysavačů listí důkladně vyčistit od listí , nečistot nebo posekané trávy. Nebudete potřebovat hrábě ani koště a nebudou Vás bolet záda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky