čtvrtek 9. dubna 2020

Zimní směs do ostřikovačů 5l

Dokonale ochrání před zamrzáním skel a zaručí bezpečnou jízdu. Zimní směs do ostřikovačů 5l ( do -20°C) - koncentrát. Nejlevnější e-shop Gumko. Zboží za akční ceny, slevy.


Zimní směs do ostřikovačů 5l

SHERON nemrznoucí směs do ostřikovačů -40°C 5L -40°C určena do vysokých mrazů nebo jako koncentrát k ředění (šetří náklady). Značka - SHERON Komplexní značka pro motoristy zahrnující provozní kapaliny, autokosmetiku a autopříslušenství. Autochemie zimní K omývání skel i světlometů v zimním období, stěžejně. Nemrznoucí kapalina do ostřikovačů , zabraňující zamrzání skel. Má výborné čistící a rozpouštěcí účinky, nenarušuje lak automobilů, plasty, pryže a polykarbonáty.


Je velmi příjemně parfemována. Je kompatibilní a plně mísitelná se všemi ostatními zimními kapalinami do ostřikovačů , vyrobených na lihové bázi. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány.


Zimní směs do ostřikovačů 5l

Carlson odpovídá tomu nejvyššímu standardu a řadí se mezi nejlepší kapaliny ve své třídě. Příjemné aroma vyvoní váš automobil po. Nezámrznost do -°C je nejpoužívanější a po většinu zimní sezóny dostatečná mrazuodolnost v našem klimatickém. Skladem u dodavatele Osobní odběr: v úterý 24. Doručíme: ve středu 25.


Nepoškozuje pryžové, plastové a lakové díly. Zimní ostřikovač -20°C 25L Rox je nemrznoucí kapalina do ostřikovačů , zabraňující zamrzání skel. HAPPY CAR nemrznoucí směs -30°C je vyrobena z kvalitních surovin.


Nevytváří na skle úsady (použita demineralizovaná voda). Používání je příjemné díky aromatizaci kapalin. Směs do ostřikovačů je nevhodná k rozmrazování oken! K rozmrazení skel je nutné použít Rozmrazovač oken. Při ředění směsí do ostřikovačů.


Kč, pouze na ProMistry. Happy Car Zimní Směs -30°C 5L. Modrá, nemrznoucí kapalina je parfemovaná a je biologicky odbouratelná. Výrobce upozorňuje, že směs není vhodná k rozmrazování oken! E-shopy zde nabízejí možnost velkoobchodní spolupráce.


Zimní kapalina do ostřikovačů -30°C Pomáhá zařízení ostřikovačů před korozí. Další slevy motorových olejů a kapalin na Kupi. Směs umožňující snadné čištění automobilových skel v zimním období, má výrazný čistící a odmašťovací efekt a chrání skla před poškrábáním.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Letní směs do ostřikovačů 5l Objednací číslo: DM NAPLN OSTRIK. Kapalina zimní ostřikovač AGRIMEX k omývání skel i světlometů v zimním období, stěžejně pro použití při teplotách pod bodem mrazu.


Zimní směs do ostřikovačů 5l

Vyrobeno z kvalitních surovin, nevytváří na skle úsady, používání je příjemné díky aromatizaci kapalin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Obsahuje povrchově aktivní látky, které zaručují snadné odstranění nečistot. Cistici prostredek, cisteni skel Sonax Clear view 1:1concentrate a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky