čtvrtek 23. dubna 2020

Samsung maldives ar4500

Elegantní design se bude vyjímat v jakémkoliv interiéru. Systém split pozostáva z vonkajšej jednotky, jednej vnútornej nástennej jednotky a prepojovacieho potrubia. Je to vďaka energetickému úspornému osempólovému digitálnemu meniču. Funkcia Turbochladenie. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Samsung maldives ar4500

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Budapesti szaküzletünkben is átvehető.


Má Full HD filter s antibakteriálnym povlakom, ktorý zabezpečuje zdravé prostredie. Maldives ,PLASTIČNO KUĆIŠTE VANJSKE JEDINICE, zbog POWERboost tehnologijeTM i prvog osmopolnog inverterskog motora omogućen je učinkovitiji rad s manje vibracije i buke,brže hlađenje te smanjena potrošnja energije, DURAFIN(pojačava učinak izmjenjivača topline i otporniji je na koroziju). Uvedená cena je iba za samostatnú vnútornú jednotku. KIT XZ Etherea stříbrná. Prihlásenie k vášmu účtu.


Samsung maldives ar4500

Váš nákupní košík je prázdný! Záruka kvality Přijedeme až k vám a vše zaměříme a namontujme. Zobraziť všetky výsledky. Samsung Maldives 5kW AR12NXFPEWQNEU. Len do vypredania zásob!


Zatial pouzivam len kratko v byte 66m3. Zabezpečí neustálý chlad a udržuje nastavenou teplotu bez změny režimu. Full HD Filter - jednoducho čistiteľný filter s vysokou hustotou zachytenia až prachu a baktérií spôsobujúcich alergiu Smart Inverter - inteligentný invertor udržuje ideálnu teplotu bez neustáleho zapínania a vypínania kompresoru, tj. Zero Standby Power - v pohotovostnom režime je spotreba energie takmer nulová, výsledkom.


Specifikace Maldives Název modelu Elektrické napájení Výkon modelu 9:;=;? Pro jakýkoliv prostor máme řešení. Kontakty Obchodní podmínky Servisní služby Ochrana osobních údaj. Zvoliť variant SAMSUNG KAZETOVÁ JEDNOTKA. Energeticky úsporný osempólový digitálny menič dokáže udržať nastavenú teplotu bez častého pretaktovania.


Takže spotrebuje menej energie a poskytuje trvalý komfort. Funguje elegantne a šetrí energiu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Samsung maldives ar4500

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Pre rozlohu miestnosti dom2. Vykurovací výkonkW.


Spoločnosť ECO Technologies s. Nechajte si vypracovať ponuku presne na mieru podľa Vaších predstáv a my Vám ju. Chladící výkon 5kW, topný výkon 5kW. W Zaistí chladné leto a teplé zimy s úsporou energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky