úterý 21. dubna 2020

Ventilační mřížka kovová

Větrací mřížky - ventilační mřížky plastové větrací mřížky nebo kovové větrací mřížky na fasádu. Vybíráte nové větrací mřížky pro Váš projekt. Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro přívod vzduchu. Naše nabídka je jednou z nejširších na trhu a velké množství produktů máme na skladě v Hlubočince.


Ventilační mřížka kovová

Použití : Kombinovaná mřížka pro kombinaci větrání a nasávání. Ventilační mřížka s pevnými skloněnými horizontálními žaluziemi. Pro průmyslové, obchodní, domácí větrání, vytápění a klimatizaci.


Pro vnitřní a vnější montáž. Uchycení pomocí šroubů na omítku. Stabilní vůči nepříznivým. Tyto mřížky vyrábíme a skladem máme vždy pár kusů přírodních Al. D 12 ostatní cca do týdne.


Kovová bílá ventilační mřížka se žaluzií GRM 5x 5mm. Kovový rám a lehké plastové žaluzie, je vhodná pro montáž na. Nerezová větrací a ventilační mřížka s klapkou najde využítí tam, kde je potřeba pouze jednostranné větrání.


Zároveň slouží pro nasávání čerstvého vzduchu, nebo naopak pro odvětrání potřebného vzduchu. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Kovová ventilační mřížka lakovaná práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná. Dostupný v dalších průměrech 125x1mm.


Ventilační mřížka kovová

Plochá mřížka do nábytku, dveří a panelů. Instalační krabice na stěnu Wallair Aeroboy Ø 1mm. Kovová větrací a ventilační mřížka se síťkou 400x400mm kov.


Kovová větrací mřížka z pozinkovaného plechu s povrchem Laminated s vysekávanou protidešťovou žaluzií, šíře prolisu mm. Stačí jen, aby jste si vybrali tu vhodnou pro vás. Nabídka plastových a nerezových větracích mřižek , dveřních mřížek, talířových regulačních ventilů, potrubních ventilačních systémů z plastu a hliníku , ventilátory.


Ventilační mřížka kovová

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky širokému výběru barev lze ventilační mřížky použít do všech interiérů.


Pro univerzální použití nabízíme anemostaty, které jsou vhodné pro odvod vzduchu z kancelářích, obytných domů, dílen, ventilačních zařízení atd. Cena s DPH: 38- K č: KRATKI ventilační mřížka 22xkrémová se žaluzií. Cena -Kč Pouze doprodej Řadit dle. Zpětná klapka kov ZKK 100.


Kč 19Kč s DPH sklad. Mřížky jsou i jednoúčelové, například větrací mřížky do dveří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky