pondělí 20. dubna 2020

Vojtěškové granule pro králíky

Krmivo a vitamíny pro hlodavce a fretky) Hodnocení produktu:. Jednosložkové kompletní krmivo pro králíky a hlodavce. Kompletní krmná směs pro výkrm králíků. Toto krmivo pro králíky ve formě granulí neobsahuje kokcidiostatika.


Prémiové krmivo pro králíky s antikokcidikem. Podporuje zmasilost a zdravotní stav králíků.

Poskytuje všechny potřebné živiny pro Vaše králíky , lze použít i pro mláďata a kojící samice. Potřeby pro chov drůbeže. Krmivo pro králíky , králičí granule pro králíky , krmení pro králíky , vitamíny pro králíky.


V naší nabídce najdete králičí krmiva pro králíky s antikokcidikem i bez antikokcidika, granule i vitamíny pro správnou výživu a růst králíků. Je určena pro výkrm králíků k chovu i těsně před porážkou. Krmná směs pro králíky neobsahuje antikokcidikum.


Pokud vlastníte králíky , nebudete mít problém s výběrem krmiva. Naše unikátní krmiva pro králíky podporují kvalitu a růst srsti, vysokou zmasilost či snižují úhyn v období po odstavu.

V produktové řadě jsou zastoupeny granule pro králíky s léčivem (kokcidiostatikem). Důležitým parametrem je optimální balení. Apetit H super 3l kbelík. Granulace vojtěšky plně nedrží.


Deklarované jakostní znaky: bílkoviny, tuk, vláknina, popel. Složení: 1 granulovaná tolice vojtěška. Obsahuje přirodní vitaminy. Krmný návod: Používejte 1-2x denně dle potřeb zvířete. Vysoce kvalitní, bílkovinné krmivo.


Ideální pro koně, králíky , ovce, kozy. Krmivo vyráběné pouze z vojtěšky, která se po sklizni suší na slunci a následně granuluje do formy pelet o průměru mm. Vyznačuje se vysokým podílem bílkovin, vlákniny, vápníku, minerálů a vitamínů. Je vhodné jako doplňkové krmivo pro všechny býložravé zvířata, ať se jedná o koně, králíky , ovce a kozy.


NEJEN PRO KONĚ VE VÝVINU Jde o granulované doplňkové krmivo vyráběné z vojtěšky, která se po sklizni suší a následně granuluje. Vojtěškové granule - 25kg. Králík patří mezi býložravce, tzn.

Apetit BF Kräuter Light pro zakrslé králíky 800g- granule. Jsou vhodné vojtěškové granule pro králíky ? Nevíte kde se dají sehnat? Přimíchávám je do jádra a králíci je s velkou oblibou přijímají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky