středa 8. dubna 2020

Ventilační turbína 200

Ventilační turbína 200

Ventilační turbína TRN 200. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Velmi nízké jsou i náklady na instalaci – turbína se jednoduše osadí a hotovo! Není třeba instalovat přívod elektřiny, zajistit odvod kondenzátu a nejsou třeba ani žádné další dodatečné úpravy a investice. Otevírací doba se může lišit.


VV-B jsou ty nejlevnější verze, které vyrábíme. K výrobě se používá pozinkovaný plech a ložiska ZVL. Vyrábí se ve velikosti 2a 260. Rotační hlavice ( turbína , deflector, deflektor) se instaluje do vertikálního potrubí daného průměru a ventilace vzduchu pak probíhá jen pomocí prouděním a zvýší statický tlak.


Ventilační turbína 200

Vlhký vzduch vzniklý nepříznivými povětrnostními podmínkami se nesmí ve střešním systému usadit a zkondenzovat. Při odvětrání šachet panelových domů využívá přirozeného proudění vzduchu, kdy teplota venkovního vzduchu je nižší než teplota v interiéru a současně přirozeného tahu v šachtě způsobeného rozdílem měrných hmotností vzduchu a výškou šachty. Lopatky jsou přes sebe v zákrytu, takže pokud se turbína točí, tak zatečení nehrozí. Koncový díl ventilace, pomáhá znásobit tah komínu. Stejně jako samotné vytápění je důležitý také systém odvodu spalin - komínové systémy De Witky jsou velmi odolné vůči vlhkosti a působení teplotních.


Jednořadová kuličková ložiska jsou vedena v ocelovém pouzdře s dvojitým těsněním. SKF Group je největší světový dodavatel výrobků, řešení a servisu na trhu valivých ložisek a těsnění. Rotační komínové hlavice neboli ventilační turbíny jsou ideálním ukončením vzduchovodů.


Ventilační turbína 200

Kromě čistě estetické funkce pomáhají s cirkulací vzduchu, a protože jim jako pohon slouží samotný vítr, jejich provoz je zdarma. Větrací mřížky - ventilační mřížky plastové větrací mřížky nebo kovové větrací mřížky na fasádu. Vybíráte nové větrací mřížky pro Váš projekt. Turbína obsahuje ložiska rovnou dvě.


Aby turbína zajistila nejvyšší výkon, je nutné, aby obě ložiska umožnila volnou rotaci hlavice s minimálním třením. Ložisko je nejcennějším prvkem celé turbíny. Uvolněná a již po roce provozu téměř nefunkční nainstalovaná ventilační turbína AIRHAWK BIB 1 jinou firmou. Hodnocení produktu: 1. Komínová rotační hlavice DORN 2o průměru 200mm je vhodná ke zlepšení ventilace rodinných.


Ventilační turbína 200

VENTILAČNÍ STŘEŠNÍ TURBÍNA z hliníku, barva = přírodní. Větrací turbíny prodáváme jako náhradu turbíny Lomanco. Rotační hlavice (deflector) nebo také ventilační turbína Dalap DORN Ø 2mm se instaluje do vertikálního komínového průduchu. Primárně určeno pro zlepšení ventilace. Snadná montáž i údržba.


Komínové hlavice jsou dodávány se vstupními hrdly o průměrech 1mm, 2mm, 2mm a 3mm. Přesto to není ideální, protože jsou závislé na větru a teplotě. Přesto u nás v horních bytech dochází šíření pachů z nižších bytů a kondenzaci vlhkosti na stěnách a oknech z důvodu vyšší vlhkosti vzduchu. Více informací Střešní ventilační turbína TIB 12. Komplet ventilační turbíny Lomanco je složen ze tří částí.


Kanalski ventilator turbina fi 2Novo, 9kn Prodajem cijevni ventilator za ugradnju na ventilacijski kanal, spiro cjev ili na konzolu. Isti je pogodan za otsis sa nape roštilja,odsis dima iz kafića,prozračivanje prostora ,prozračivanje wc-a i slično. Pro komínové a ventilační stříšky je dopravné i balné v rámci ČR zdarma při objednání dvou a více kusů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky