čtvrtek 9. dubna 2020

Tepelné čerpadlo bp50ws

Optimální použití je pro bazény s objemem vody do – 35m3. Optimálne použitie je pre bazény s objemom vody do – m3. Od zakoupení jsem toto čerpadlo používal bez problému, řídil jsem se dle doporučeného návodu a na zimu jsem jej ošetřil tak jak je v manuálu uvedeno.


Aj takto sa dá zaobstarať tepelné čerpadlo s výraznou zľavou. Vysoká teplota na výstupe chladiacej kvapaliny z kompresora. Stručné inštrukcie ako postupovať. Silence 10kW s invertorom. Novinka Doprava zdarma.


Toto čerpadlo jsme u prodejce vyzvedli osobně, jeho instalace nám nabídnuta nebyla. Praktické testy a měření jsme u tohoto modelu provést nemohli, protože čerpadlo se nám nepodařilo spustit – netočil se ventilátor. Do doby uzávěrky testu se nám nepodařilo vadný přístroj vyměnit, proto jej v testu nehodnotíme. Takto nějak, jsem si vyrobil stříšku na tepelné čerpadlo.


This feature is not available right now. Please try again later. Jsme autorizovaná montážní firma IVT Centrum. Najdete u nás systémy země-voda s vrty, ale i plošnými kolektory, vzduch-voda i tepelné systémy vzduch-vzduch.


Poradíme vám, jaké tepelné čerpadlo je pro Vás nejvýhodnější. Poté máte možnost jej sledovat a ovládat prostřednictvím webu, tabletu nebo mobilu. Teplo domova plně pod kontrolou a na dosah ruky.


MB dovezu nebo dohodou,specifikace bližší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodávám z důvodu koupě silnějšího,neboť na 30mvody je slabé.


Prodám tepelné čerpadlo k bazénu o výkonu 5KW. Při rychlém jednání sleva. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. BP-50WS Displej je umístěn v přední části čerpadla. Jedná se o kompaktní tepelná čerpadla, určená pro ohřev bazénové vody, zpravidla umístěná ve venkovním prostředí.


Výkon a topný faktor uvádějí výrobci při různých venkovních teplotách, teplotu výstupní vody zpravidla výrobci neuvádějí. Tato schopnost prodlouží koupací sezónu až na sedm měsíců v roce! Přitom na jednu vloženou kWh získáte přes kWh zdarma z okolního vzduchu. Moderné tepelné čerpadlá vzduch voda pracujú do vonkajších teplôt až - 20°C a ich priemerný celoročný energetický zisk COP = 4. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Cenovo výhodná a priestorovo úsporná inštalácia - pozostáva z vonkajšej a vnútornej jednotky. Interaktivní průvodce IVT vám poradí.


Jaké tepelné čerpadlo vybrat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky