úterý 14. dubna 2020

Topítko pro bettu

A nebo mě napadlo topítko bez termostatu to by mě mohlo pomoci máte někdo. Pro Bettu je lepší aspoň 20l akvárko. Jen by mě zajímalo proč nemáte to nejzákladnější pro Bettu , když neberu filtr, který e také důležitý a to topítko. Další věc je, že pro začátečníka je to opravdu malé akvárium. Dále je pak důležité topítko , jelikož málo z nás má doma více než 26°C, takže zvolíme vhodnou velikost pro naše akvárium a nebo zvolit jednodušší variantu a koupit akvarijní set, který disponuje většinou vším potřebným zařízením.


Dále je vhodné pro udržení stabilního Ph a různých parametrů pořídit substrát, který splňuje naše požadavky. Minimum pro JEDNU bettu je dvacet litrů. Korály nemají ve sladkovodním akváriu co dělat - postupně se rozpouští a zvyšují pH vody, což vadí rybám i rostlinám. Navíc tak malé, těžko se udržuje.


Betta potřebuje alespoň 26°C. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma topení do akvária pro bettu. Jsem dceři rybičku Bettu bojovnici.


Máme 3l akvárko a chtěla bych poradit,existuje nějaké. Tak rybička je už (doufám) spokojená v akvárku. Acorus gramineus (tak 3kousky),aby se zakrylo topítko. Nad kobercem jsem uvažovala,ale zatím tam nechám tu travičku a uvidím,jak se rozroste do šířky. Ahoj potřebovala bych poradit jaké topítko zvolit pro dvě betty do 15l akvária.


Jen je pro akvarko 20x20x20cm (o ktere tady tazateli slo) trosku dlouhe, to Blau 15W se vejde s prehledem i na stojaka a nebude delat az tak moc parady, je cele udelane aby. Vybírejte si Akvarijní topítka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Za celý tým autorů článků zde na webu děkuji. Hlavní je jeho zrnitost aby se v něm dařilo rostlinám, ideální je 1-mm.


Větší zrnitost bývá problém protože v mezerách mezi kamínky zahnívá odpad. Dobrý den, chtěla bych si založit akvárium. Jsem začátečník, “chovám” teď jednu bettu (sameček) v malém akvárku, ale jelikož jsem se u Vás dočetla, že to pro ni absolutně není vhodné, ráda bych jí zlepšila podmínky a pořídila pořádné akvárko.


Tento dotaz byl položen u produktu: Heaqo Nano topítko 15W 04. Ke zdravému životu akvarijních živočichů a rostlin je nutné udržovat v akváriu teplotu zpravidla mezi až °C dle nároků živočichů. K dosažení a udržování této teploty Vám nabízíme profesionální skleněná celoponorná topítka s příkonem až 3W. BETTA,základní krmivo Vipan,tříděný akvarijní písek modrý,kg náhradního kamínkového písku,přípravek na úpravu vody,akvárko,umělé stromky,vše použité. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro profesionály, kteří hledají pouze akvárium s nábytkem a zabudovaným osvětlením můžeme nabídnout AquaEl Glossy. Garance bezproblémového dodání S odesíláním akvárií máme mnoho zkušeností a denně zasíláme desítky kusů akvárií přes přepravce. Moderní celoplastový ohřívač s termostatem.


Topítko s termostatem pro sladkovodní akvária. Mimořádně odolné proti mechanickému poškození. Popis: Postupným přerodem vznikající akva pro Bettu. Egerie, pár levatek), v říjnu nasypáno dno, Egerie zasazeny, vhozena hrstka Najasu, přidáno topítko , bublifuk nahrazen filtrem a akva přestěhováno z kuchyně do ložnice.


Zvýšení na stupňů pomůže Beťákovi, uškodí Neonkám (a možná i krevetkám). Takže je třeba volit, co se ti víc líbí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky