středa 22. dubna 2020

Výroba hadic odry

Semperflex Optimit je jedním z největších výrobců průmyslových a hydraulických hadic na světě a přibližně své produkce vyváží na zahraniční trhy. S více než 9zaměstnanci je tato společnost také jedním z největších zaměstnavatelů v regionu. Chceš se stát součástí týmu Semperflex Optimit Odry ? Výroba hadic a řemenů v regionu Odry - Najisto.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Zaměřujeme se na prodej průmyslových hadic od výrobce Semperflex.

Tento zkušený výrobce již mnoho let vyvíjí a vyrábí hadice pro celý svět. S více než 8zaměstnanci je tato společnost také jedním z největších zaměstnavatelů v regionu. Chcete se stát součástí týmu Semperflex Optimit Odry ? Cílem byla výroba a distribuce opasků, které nesou znaky kanadského tradičního zpracování.


Původní sortiment opasků byl později rozšířen o širokou nabídku aktovek. Výroba na šestivřetenových soustružnických automatech. Nabízíme k dispozici výrobní kapacity v obrábění dílů na vícevřetenových automatech, vhodných pro větší výrobní série.


Máme dlouholeté zkušenosti s obráběním ložiskové oceli.

Podstatný objem této produkce tvoří výroba polotovarů pro ložiska a. Po privatizaci si firma SUM ODRY s. Firma má pro svoji činnost dostatečné strojní zázemí včetně kvalifikovaných pracovníků a vlastní konstrukční kanceláře. Tradice firmy Semperflex Optimit je v Odrách více než 1stará a neustále vyvíjí nové technologie a modernizuje výrobu, čímž se dostala mezi světové producenty ve svém oboru. Firma se specializuje na výrobu průmyslových a hydraulických hadic.


Kvalitní hydraulické hadice jsou vyráběny především pro průmyslové a těžební využití. Průmyslové hadice najdou. Predaj: záhradné, priemyselné, odsávacie, vzduchové, hydraulické a tlakové hadice. Prodej hadic a příslušenství v Odrách. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba FoMi hadice, FoMi HADICE, s. Gumárenská výroba Odry Previous Next Semperflex Optimit s. Přeměna na akciovou společnost Optimit - výroba gumárenských vložek, pružin na kola, zboží pro zdravotnictví, výroba gumových nití a tvarovaných výrobků z pryže, zahájena příprava výroby hadic.


Zajišťujeme dodávky zboží do podniků, velkoobchodů i maloobchodních prodejen. Na těchto stránkách najdete kompletní přehled našeho sortimentu včetně možnosti nákupu přes internet. Popis činnosti: Zabýváme se vývojem, výrobou, distribucí a exportem plastů.


Používáme technologie vytlačování a vstřikování plastů. Výroba a dodávka průmyslových a armovaných hadic. Armované hadice pro automobily – brzdové, palivové, olejové, vzduchové, pro přepady dieselových motorů a pro mazací lisy.

Výroba , predaj, servis a repasovanie armovaných hadíc pre automobily – brzdové, palivové, olejové, vzduchové hadice, prepady dieselových motorov a hadice pre mazacie lisy. Tyto hadicové úřezky lze vyztužit textilními vložkami. Zadejte klíčová slova pro hledání firem, služeb ve vaší lokalitě.


Výroba plastových polotovarů. Hadice a hadicové úřezky. Sběrný dvůr Odry na Nádražní ulici. Odpad na sběrný dvůr mohou umístit pouze fyzické osoby, občané města Oder.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky