pátek 30. srpna 2019

Domácí vůně na wc

Na difuzér mě přivedl jeden můj oblíbený podnik, kde to na toaletě vonělo lépe než ve zbytku restaurace. Díky santalovému dřevu a divokému fíku jsem si tam pokaždé připadala jako v Orientu. Kdo by neměl rád krásné vůně. Je navíc věděcky prokázáno, že prostředí, které nám příjemně voní má vliv na naši náladu i pracovní výkon.


Na trhu je k dostání spousta osvěžovačů vzduchu, ale mě osobně přijdou buď podivně chemické nebo drahé. Jak by se vám navíc líbilo, kdyby váš dům voněl přesně tak, jak si přejete?

Vykrajovátko na těsto, které už nepoužíváte. Tvořítko je však jedna z alternativ. Je důležité záchodovou mísu čistit pravidelně a pečlivě.


Ulpívá na ní spousta nečistot a bakterií, které mohou v konečném důsledku způsobovat infekce či nemoci. Správnou péčí jej nejen vyčistíte, ale také odstraníte vodní kámen a toaletu řádně vydezinfikujete. Nejlepší by zřejmě bylo preventivně na všechny domácí vůně zapomenout. Pach ze smažených jídel? Přestaňte smažit, je to nezdravé.


Není nad výkonnou digestoř nebo prostě jen otevřené okno.

Ale co třeba takový zápach na WC ? I tady existuje přirodní řešení. Stačí velké balení zápalek. Vůně na WC a dámské toalety.


Nabízíme širokou škálu vůní a voňavých gelů na záchod. Vysoká kvalita za nízké ceny. Vyzkoušejte ten rozdíl. Interiérové vůně , vůně na wc , sítka do pisoárů od 4TOILET Interiérové vůně patří mezi praktické a účinné pomocníky, kteří příjemně provoní každou toaletu, kancelář, provozovnu či domácnost. Já na téměř vše používám univerzál od Eurony , Od Eurony mám i na nádobí a na koupelny a wc čistič.


Výrobce tvrdí, že neobsahují chemii, tak doufám, že to tak je #128578; Na dezinfekci používám citrony naložené v octu. Jen bych potřebovala nějakou ekologickou a účinnou variantu právě na plísně a něco na ošetření dřevěného nábytku. Správná vůně do bytu vám snadno navodí pocit klidu a pohody, zlepší náladu nebo dotvoří atmosféru různých událostí a oslav. Vybrané bytové parfémy navíc dokáží překrýt pachy po vaření nebo domácím zvířeti, jiné interiérové vůně zase perfektně doplní prostory kanceláří i dalších pracovišť. Na přírodní osvěžovač vzduchu na toaletě připravte želatinu podle návodu, ale dejte o trochu méně vody a přidejte sůl.


Nalijte ji třeba do zavařovací sklenice nebo jiné nádobky a přidejte pár kapek oblíbené vůně. Odolný a nepříjemný zápach v podobě cigaretového kouře nebo přepáleného oleje zlikviduje neutralizátor zápachu. Právě proto by si zasloužily takový osvěžovač vzduchu na WC , který bude působit nenápadně a elegantně. Dezinfekční prostředky na WC ) Hodnocení produktu:.


WC , unikátní systém vůní, 1 recyklovatelné, vůně vydrží dní, vůně do pisoáru – obsahuje 15x více vůně než vynilové sítko, uvolňuje bakterie, které.

WC gel - Ocean Glow (Mořská záře), 2ml. Vysoce koncentrovaný prostředek. Má antibakteriální účinky. Protože v balení najdete tři zásobníky, připravte se na manipulaci s držákem, který s vámi víc než týden sdílel toaletu – takže rukavice jsou na místě.


Zvlášť proto, že není snadné prázdnou nádobku z držáku sundat a obsahuje vodu. Náplň vydržela dní, barva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky