středa 7. srpna 2019

Ohebné potrubí

Ohebné potrubí

Ohebné potrubí a flexibilní hadice. Hadice jsou izolované skelnou vatou nebo bez izolace. Snadno se instalují je možné je protáhnout již hotovým podhledem. Talířové ventily, nebo napojení k potrubí přiděláme k hadicím stahovací páskou. Vyberte si ohebné hliníkové potrubí.


Ohebné potrubí

Nabízíme různé profily hliníkových trubek. Rozvody vzduchu v objektech slouží jako ideální odvod pro odsavač par. Výhodou je jeho flexibilita, tedy pružnost - ohebnost. Z naší nabídky si vyberou opravdu všichni.


Na e-shopu Vzduchotechnika. Nabídka je roztříděná (pozink, ohebné , plastové) a můžete se, kliknutím výše na jednotlivé podkategorie, dostat na specifické produkty. Nově jsme pro Vás také inovovali. PVC hadice a mnohé další.


Flexo potrubí pro vzdcuchotechniku, pro přenosné klimatizace. Pro jednorázové instalace. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Kanalizační potrubí je určeno pro dešťové a smíšené kanalizace velkých průměrů s vysokými nároky na kvalitu a těsnost. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Vzduchotechnické potrubí a hadice, flexi hadice, ohebné hliníkové hadice, spiro potrubí , pozinkované tvarovky, plastové potrubí kulaté i hranaté. Systém SONO je izolované ohebné flexibilní potrubí z lehkého laminátu pro široké použití.


Není vhodné pro odtah spalin z. DIGESTOŘ je pouze jednou částí systému, který bude sloužit k odvedení nežádoucích par a vůní z Vaší kuchyně. Výkonné DIGESTOŘE dokážou nasát více jak 6mvzduchu za hodinu. L-kompenzátor – běžné kolínko, které přirozeně funguje jako kompenzace díky tomu, že plastové trubky jsou ohebné. U-kompenzátor – pomocí třech kolínek je vytvořena odbočka v podobě písmene U, které umožňuje pohyb a tím kompenzaci roztažnosti potrubí. Jedná se o součást kruhových vzduchotechnických rozvodů.


Potrubí dodáváme ve třech základních provedeních. Hliníková hadice Semi DEC (někdy též Compadec, Flexline aj.) Základní jednovrstvá hadice bez izolace, standardní délka po roztažení 3m. Montážní úchyt pro kanál s izolačním rukávem Kč. Krby, kamna, stavba krbu svépomocí. VÁNOCE - dovolená od 23.


Ohebné potrubí

Přijaté objednávky budou expedovány až od 6. Postupně sestavíme celé potrubí , prosuneme přes obvodovou zeď a na redukci nasuneme ohebné hliníkové potrubí a stáhneme páskou. Ventilační potrubí flexi, Palmat. Krok - Dokončení celého potrubí Nakonec potrubí dle možností trochu vyspádujeme směrem od krbu ven, aby mohl odtékat případný kondenzát.


Plastové ohebné potrubí zajišťuje v rámci ventilačního systému Dalap FLEXITECH rovnoměrnou distribuci vzduchu mezi všemi odvětrávanými prostory. Je vyrobeno ze speciálního materiálu, který je pevný, vysoce odolný vůči vnějšímu zatížení, ale zároveň umožňuje i velkou ohebnost celého potrubí. Slouží také jako vsakovací potrubí (zemní infiltrační systémy). Tuhé drenáže (drenážní systémy s vyšší kruhovou tuhostí) jsou doporučovány při odvodňování hluboko založených inženýrských pozemních objektů, podzemních objektů, pro dálnice, ulice, kolejiště, rozjezdové dráhy na letištích, parkoviště, k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky