čtvrtek 29. srpna 2019

Kotel na uhlí s podavačem

Kotel s automatickým podavačem , Kotelnaklic. Nový ocelový kotel s automatickým doplňováním paliva Dakon DOR N Automat je určen pro spalování uhlí a dřevěných pelet. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí.


Kotle na tuhá paliva VIADRUS se vyznačují vysokou účinností a šetrností k životnímu prostředí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Zplynovací kotle na hnědé uhlí (dřevo) Zplynovací kotel na hnědé uhlí C18S.

Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ), který odsává spaliny z kotle. Dneska pořizovat nový kotel na uhlí ? No nevím, ale o ekologičnost Vám asi moc nejde, hlavně, že máte děti zdravé (pokud nejde o vysokoúčinný např. fluidní kotel s odprášením, to ale pro domkáře moc není). My máme kotel na pelety z pilin s podavačem , provozujem asi rok. Na trhu je hodně kotlů s tímto konfortem,jenže vybrat spolehlivý a nespálit se,to je můj cíl.


Poradí mi zde někdo,kdo kotel již provozuje a je spokojen? Prodám automatický kotel na černé nebo hnědé uhlí ořech nebo dřevní pelety se šnekovým podavačem a retortovým hořákem. Kotel je určen pro spalování tuhých paliv, tj.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Emisní třídy (nejvyšší třídy) v souladu s normou PN-EN 303. Ocelový kotel s automatickým podavačem. Základní palivo je eco-hrášek.


Tyto automatické kotle na uhlí s označením EkoScroll EKONOMIC byly zařazeny do 4. Jedná se o výkonovou řadu 2 3 a kW. Dalším produktem je automatický kotel na pelety BETA. Možnost výměny hořáku na hořák pro spalování petet SAS MULTI FLAME bez zásahu do konstrukce kotle. Já právě taky ale nemám zkušenost ani s automatem ani s podavačem. Podle mě musí zásobník na automatu dost těsnit aby kotel nepřisával falešný luft.


Teplovodní kotel na černé uhlí s autom. W OGNIWO EKO PLUS OGNIWO EKO PLUS navazuje na řadu automatických kotlů S8WC vytápěných uhlím typu EKO-HRÁCH, což velmi ocení uživatelé, montéři i distributoři. Tepelná Technika - Greeneco.


Kotle s podavačem paliva,Automatické kotle s podavačem paliva. Kotle byly navrženy s vysokokanálovou konstrukcí (kanály nad hořeništěm). Kotel na tuhá paliva s podavačem PROSAT WE 25kW 5. KOTLE NA TUHÁ PALIVA: V naší nabídce naleznete kotle na tuhá paliva i automatické kotle na tuhá paliva.


Nabízíme automatický kotel na tuhá paliva s pístovým podavačem paliva nebo se šnekovým dopravníkem.

Kotle s tlakovým podavačem S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Značka Buderus nabízí kotle pro spalování dřeva, uhlí , koksu nebo briket. Určený pro spalování dřeva, hnědého a černého uhlí , koksu a briket. Oceloplechový kotel Viadrus A3W na hnědé, černé uhlí a dřevěné pelety s automatickým podavačem paliva a výkonem 5−kW.


TEKLA – automatický kotol DRACO, so šnekovým podávačom paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky