středa 28. srpna 2019

Duovac příslušenství

Příslušenství pro centrální vysavače více Vyberte si ze široké nabídky příslušenství pro centrální vysavače. V nabídce jsou vysavačové sady, nástavce, hadice, turbokartáče, filtrační sáčky a dalších doplňků pro centrální vysavač. Princip centrálního vysavače. Centrální vysavače Duovac mají spoustu výho než klasické a robotické vysavače.


Vyfukují veškeré nasátý vzduch včetně nečistot a alergenů mimo dům a nevíří je tak zpět v obytných místnostech. Vyfukují veškerý nasátý vzduch včetně nečistot a alergenů mimo dům a nevíří je tak zpět v obytných místnostech.

Sady obsahují vždy nejpoužívanější nástavce pro snadný a rychlý úklid. DUOVAC Symphonia 2I vč. Husky, centrální vysavače DuoVac. Nejzdravější vysavače pro domácnost. Cenově dostupná řešení pro každý dům.


Příslušenstvím k centrálním vysavačům se rozumí komponenty nutné pro realizaci, správnou funkci a provoz CVS. Jsou to hlavně potrubí, fitinky, zásuvky CVS, hadice a sady, VacPan vstupy, hubice, kartáče a jiné vychytávky určené pro centrální vysavače. V katalogu najdete podrobnou technickou specifikaci vysávacích jednotek a popis příslušenství a zásuvek.

Pokud si nejste jisti který systém je pro vás ten pravý, tak nás neváhejte kontaktovat. Novinky přináší opravdový důkaz o tom, že kvalita je pro kanadského výrobce, firmu Nuera, jednoznačně na prvním místě. Vše pro centrální vysavače snadno a rychle.


CVS KLEŠICE centrální vysávací systémy, centrální vytápěcí systémy. Jsme firma s dlouholetou praxí a zkušeností v oboru instalací voda – topení – plyn – centrální vysavače. Jeho výhodou je velký sací výkon, minimální hlučnost a velký objem nádoby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Celokovové provedení a výkonný průmyslový motor umožňují výrobci poskytnout svým zákazníkům zcela neobvyklou doživotní záruku. Kónická nádoba podporuje cyklónový efekt a samočistící funkci filtru. Filtr usnadňuje údržbu a lze jej prát v pračce. Průmyslový motor s Bypass chlazením.


Nyní Duovac Sensa se sadou příslušenství s hadicí 1m za akční cenu 18. Další příslušenství (separátory vody, popela a sutě, věšáky a držáky na příslušenství , čističe žaluzií) Sady příslušenství. Tyto sady obsahují nejpoužívanější typy příslušenství. Duovac W Velký výkonný vysavač na mokré a suché vysávání se stabilní umělohmotnou nádrží s dvoj-ventilátorovým bypassovým chladicím systémem. Konstrukce se dá naklonit pro snadnější vyprazdňování nádrže.


Potrubní díly jsou s napojením TRUBKA - TRUBKA (FF) nebo TRUBKA - KOLENO (MF), spojení se provádí lepidlem k tomu určeným. Přidejte se k nim i vy.

Naše sáčky jsou kvalitní a odolné proti poškození. Díky netkané textílii mají vysokou míru filtrace, jsou pevné a krásně vyplní prostor vysavače. Vaše peněženka vám poděkuje.


Sáčky VACS pro vysavače značky. Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky