pondělí 26. srpna 2019

Elektrický fukar na listí

Jednoduchým přepnutím se vysavač změní na výkonný fukar. Na variantu, která listí skutečně vysává do pytle, jež je následně vysypán třeba na kompost. Druhou variantou je fukar na listí. Při nákupu techniky na úklid listí se můžete setkat se typy zařízení: – vysavač listí – fukar listí – kombinovaný fukar a vysavač. Na vás pak zůstává úkol daný pytel jen vysypat na kompost.


Elektrický fukar na listí

S vysavačem se nejlépe postaráte o drobné nečistoty a menší hromádky listů. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Vybrat fukar , který bude skutečně foukat a při úklidu pomůže. Podívejte se na video, co s listím dokáže. Elektrický fukar na listí 3v1.


Už nikdy nebudete mít na zahradě nepořádek a pomalu zapomenete i na to, jak vás dřív věčně bolela záda od nekonečného hrabání listí ! V režimu vysavače je možné vysávat listí a jehličí do l sběrného vaku. Sací turbína je opatřena kovovým nožem, který podrtí listí. Díky tomu je vak plněn efektivně. Vysavače listí ) Hodnocení produktu:. Je vybavený teleskopickou hubicou, ľahko ho prispôsobíte ľubovoľnej výške postavy pre jednoduchú manipuláciu.


Elektrický fukar na listí

Vysypávání plného vaku se provádí snadno rozepnutím zdrhovadla na jeho spodní straně. Takto nastavený vysavač využijete například pro sfoukání listí na hromadu, použít lze i pro vyfoukání nečistot a prachu ze špatně dostupných. Podzim se blíží a vy nevíte, co na vaší zahradě uklízet dřív? Neváhejte a nechte se inspirovat naší nabídkou, ve které jsou pro vás připraveni kvalitní pomocníci. Ušetřete si práci a zkraťte si tak všechny vaše aktivity na zahradě v nepříznivém počasí.


Zberný vak má objem l. Hmotnosť kg a koliečka na hubici umožňujú jednoduchú manipuláciu. Zahradní vysavače listí , fukar na listí , nebo foukač na listí , říkejte tomu, jak chcete, ale výsledek práce je vždy stejně dobrý. Krásně čistá zahrada bez listí a nepořádku.


Elektrický fukar na listí

Nejlepší fukary a vysavače listí Black and Decker a Bosch Zboží skladem do hodin u vás Zahradní vysavače a foukače od autorizovaného prodejce Vážení zákazníci, vzhledem k velké vytíženosti dopravců se může doba doručení některých zásilek prodloužit o 1–pracovní dny. Mulčovací poměr je 10:1. Listy, papír a malé větve nejsou pro výkonný motor problém Udžujte zahradu v čistotě! Listí rozdrtí a nasaje do pytle na odpad. Ten lze poté jednoduše vyprázdnit připojeným zipem.


Sací trubice s kolečky usnadňující manipulaci s vysavačem. Solo by AL-KO 4benzínový vysavač listí. Výkon je snadno nastavitelný pomocí malého otočného ovladače na madle. Ze zdravotních důvodů jsem tyto věci nemohl využít. Obě věci jsou po záruce pův.


Elektrický fukar na listí

Listí je sbíráno do litrového textilního vaku. Vysypávání listí se provádí otvorem ve vaku, který je zapínán na zdrhovadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky