pátek 9. srpna 2019

Dovozová technická cena

Dovozová technická cena

Na technickou prohlídku je možné přijet bez objednání. Pokud však chcete dosáhnout většího komfortu, využijte náš objednávkový systém. Cena tohoto úkonu ale většinou nepřevyšuje tisíc korun. Dovozové technické prohlídky a emise v AUTOCONTROL Dlouhá Brtnice.


OA VŠETULY - HOLEŠOV Stanice technické kontroly Holešov poskytuje technické prohlídky vozidel, měření emisí, evidenční prohlídky vozidel. DPH Technické prohlídky pravidelné §zákon č. Tieto ceny sú samozrejme individuálne pre každé stredisko technickej a emisnej kontroly, preto uvádzame priemerné ceny. Tato technická prohlídka se provádí vplném rozsahu, při respektování zvláštností vozidla. Každé úterý až do prázdnin najdete v Deníku přehled chystaných změn a rady, na co si dát pozor při prázdninovém cestování.


Dnes začínáme novinkami při registraci aut a přehledem úkonů na STK. Ceník technických prohlídek (TP), měření emisí, kontrol a služeb s nimy spojených. Ceny jsou včetně DPH platné od 2. PREFERUJEME PLATBU KARTOU. Povinné ručení Česká pojišťovna Česká pojišťovna vychází při stanovení sazeb pojistného z kubatury pojišťovaného vozidla. Varinta pojištění Bonus Exclusive kryje náklady ze způsobené nehody až do výše 1milionů Kč.


VOZIDLO SE ZÁŽEHOVÝM MOTOREM (benzin) 7Kč. Platby pouze v hotovosti. Pro držitele průkazu ZTP je cena TK 6Kč. Benzín 90-Diesel 90-LPG, CNG 60-Opakované měření emisí do 30ti dnů 20- Pokud je technická známka poškozena (ztracena), vylepíme Vám novou za poplatek Kč.


Kč: Nákladní automobil (N1) 1. Ahoj, koupil jsem moto a čeká mně dovozová technická , má s tím někdo zkušenost? Jedná se mi o to, že motorka má Francouzský techničák a moc tam toho napsaného není, nezná někdo STK v Brně nebo okolí, kde by motorku měli v databázi, rád bych se vyhnul dopisování s Yamahou nebo Dekrou, samozřejmě za peníze. Věříme, že na našich stránkách naleznete všechny důležité a podstatné informace, které jsou nezbytné pro bezpečný a dlouhodobý provoz Vašich soukromých nebo služebních silničních vozidel.


Ceník služeb Všechny ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH. CENÍK EUROPROFICAR OLOMOUC s. Kč, včetně DPH Evidenční kontroly EV. Kontrola - M, N 50- EV.


Při poslední návštěvě STK jsem měl totiž obdržet formulář, který by obsahoval všechny údaje, které zmíněnému dementovi nesprávně označenému za technika chybí. Následně by mi za nemalou úplatu tento formulář laskaví Pražáci z Yamahy doplnili a zbývající technická kontrola by pak byla procházkou růžovým sadem. Nákup ojetého vozidla v zahraničí je dnes poměrně běžnou záležitostí. Důvodem, proč lidé dávají přednost autům dovezeným ze zahraničí, bývá lepší cena , širší výběr, kvalitnější stav vozidla nebo jeho lepší výbava.


Ať už vás k nákupu auta z dovozu motivuje cokoli, je dobré vědět, jak celý proces. Normálně to bývalo tak že dovozová technická a pak na uřad. Jak je to vlastně s tažným zařízením.


Záleží i na výbavě vozu. Technická prohlídka silničních vozidel je daná zákonem č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky