úterý 27. srpna 2019

Kamna na dřevo a brikety

Prodej ocelových a litinových krbových kamen na dřevo a brikety a teplovodních kamen s výměníkem. Vyberte si krbová kamna podle svých potřeb. Moderní vzhled pak dotváří ideální doplněk Vaší domácnosti. Volně stojící krbová kamna teplovzdušná dvouplášťová, kamna sálavá a krbová kamna s výměníkem.


Teplovzdušná kamna na dřevo a brikety Kanuk s výkonem kW.

Se zadním přívodem sekundárního vzduchu. Přednosti kamen jsou zřejmé z jedinečné konstrukce pláště (seřazených trubkových oblouků) spalovací komory. Kuchyňská kamna - sporáky na tuhá paliva pro využití tepla na topení, vaření a pečení, sporáky na chaty, chalupy i do domů. Jak moc se kamna zanášejí, záleží hlavně na použitém topivu. Celolitinová krbová kamna na tuhá paliva – dřevo a brikety.


Prodáváme také teplovzdušné výměníky, kouřovody (roury a kolena), komínové růžice a doplňky ke krbovým kamnům. Brzy v prodeji také moderní peletová kamna. Krbová kamna mohou fungovat na celou řadu typů paliv.

Nejčastěji je používané dřevo nebo dřevěné brikety , méně pak plyn nebo elektřina. Kvůli ekologii nyní na popularitě ztrácí uhlí. Litinová krbová kamna v rustikálním designu na dřevo a dřevěné brikety s velkou plochou prosklení dvířek umožňující nerušený pohled do ohně, boční přikládací dvířka, povrchová úprava lak antracit, rel. Dobrá krbová kamna na dřevo a dřevěné brikety musí mít pevnou a stabilní konstrukci i kvalitní povrchovou úpravu.


Na prodejně Lanškroun aktuální nabídky paliv biomasa. Brikety válce s dírou a bez dírky. Dřevo tvrdý bukový suchý délka cca cm. Uhlím topte jen v kamnech, které jsou určeny pro topení uhlím. Plápolající oheň v nich můžete pozorovat stejně jako v krbu, zároveň jsou tu ale žhavé uhlíky bezpečně schované za sklem.


Velmi žádaným druhem kamen, které se hodí. Kotel na dřevo a biomasu je ideální pro levné ekologické vytápění Vašeho domu, bytu nebo chaty. Před koupí si dobře rozmyslete, jaké bude to pravé pro vás, protože otázka „čím topit“ patří mezi nejzákladnější volbu.


Vytápěcí schopnost 3m účinnost spalování 7. Možnost přikládat větší i nerozštípaná polínka dřeva. Na co se při výběru zaměřit. V tomto přehledu najdete modely kamen na dřevo , které nás zaujaly buď svým designem, zajímavými funkcemi nebo vlastnostmi.


Pomocí filtrů si svůj výběr krbových kamen na dřevo můžete dále zpřesňovat.

S moderními kachlovými kamny na dřevo nebo uhelné brikety nemůžete šlápnout vedle. Kachlová krbová kamna jsou totiž ideálním kompromisem. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň. Neváhejte nás kontaktovat s Vašim požadavkem.


Využití a funkčnost bezkonkurenčních kamen Firebull v řezu, včetně popisku. Kamna si můžete volit podle výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky