pátek 23. srpna 2019

Dražice okce 125 rozměry

Aplikace Smart bojler Vám umožní přístup k ohřívači vody OKHE SMART prostřednictvím Bluetooth. Ohřívač vody Dražice OKCE 1bílý. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem 1l Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do po. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Elektrický bojler o reálném objemu 1litrů.


Bojler Dražice OKCE 1litrů OKCE125II. Rozměr (ŠxV) 53x1cm. S digitálním ovládáním. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Závěsné elektrické ohřívače vody - bojlery jsou určeny k instalaci na zeď převážně ve svislé poloze.


Dražice okce 125 rozměry

Ta je obecně funkčně výhodnější, protože teplá a studená voda se nemísí tolik jako u ohřívačů vodorovných. Více než spolehlivost. Jeho předností je jistě nadprůměrný objem ( 1litrů).


Tuto vlastnost jistě ocení uživatelé, kteří potřebují k ohřevu velké množství vody. Avšak velký objem bojleru je spjat se. Včetně 4kW topného tělesa, nelze u OKCE 50.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kapilára se zasouvá do jímky. Stupeň krytí ve standardu IP 44.


Funguje při hodnotě napětí 2V. DRAŽICE OKHE 1SMART. Podle recenzí vyšel tento ohřívač o něco hůře než Dražice. Přesto jsou si velmi podobný ať již funkcemi.


Tento elektrický akumulační ohřívač je určený pro zavěšení na zeď. Ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné bezpečnostním termostatem. Závěsný elektrický akumulační ohřívač vody OKCE 1českého výrobce Dražice , má objem 1litrů a pracuje s napětím 4V.


Rozsah ohřevu vody je - °C. Ohřev celého objemu na teplotu °C trvá necelé hodiny. V praxi vám ohřívač poskytne víc než dostatečné množství vody na koupel ve vaně o objemu 200.


Družstevní závody Dražice jsou největším výrobcem ohřívačů vody v České republice s dominantním postavením na českém trhu. Produkty Dražice na jednom místě - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky