středa 14. srpna 2019

Jak vyrobit šnekový dopravník

Mnoho času a námahy stráveného výrobou pelet ušetří jednoduchý šnekový dopravník. Jeden takový jsem se rozhodnul vyrobit i já. Cenový strop jsem si dal hranici 8. Jako násypku jsem vybral 200l plechový su který se dá sehnat na bazoši asi za 15- Kč.


V něm jsem vyžíznul otvor k usazení. Materiál nesmí být příliš vlhký.

Odpad tvoří rozvařené kousky slupek červené řepy ve směsi s oplachovou vodou. Při dopravě současně probíhá odloučení vody z odpadu pomocí štěrbinového síta, které tvoří spodní část žlabu. Get without the ads. Skip trial month free.


Unsubscribe from Fredik107? Lze však zhotovit libovolný dopravník dle přání zákazníka na dopravu různých materiálů a to nejen s vyústěním do kotle, ale i uhelen, technických místností, skladů, hangárů a dalších provozů. Naše šnekové dopravníky vyrábíme ze silnostěnných materiálů, čímž je zajištěna jejich dlouholetá životnost, bez poruch a známek opotřebení.


Nezapomeňte, že pro finální úpravu (nejen) potravinářských výrobků se kromě šnekového dopravníku hodí i montážní zdobící dopravník , který je určen ke zdobení nejrůznějšího pečiva.

Ideální pomocník na dřevo, uhlí a jiné materiály -Délka dopravníku až metrů -Šířka koryta 3mm, šířka pásu 2mm -Pás PVC s hradítky mm zajišťující. Ahoj potřebuji vyrobit pásový dopravník. Potřeboval bych co nejjednodušší plánek či odkaz z jakých materiálů co bych mohl sehnat co nejlevněji. Prodám šnekový dopravník pro sypké směsi , celonerezový.


Vyrábíme šnekové dopravníky pro sypké , práškové směsi, potravinové doplňky, proteiny, koření , aditiva, instatní výrobky. Dopravníky jsou mobilní na kolečkách, s násypkou i bez, dále s plnící váženou hlavou pro pytle. Včetně elektroovládání a. RP, RPE, RPNE (dále dopravník ) se používá k dopravě sypkých materiálů v přímých úsecích ve sklonu od 0° do 90° a maximální délky m. Omezovač zabrání deformaci šroubovice v případě přetížení dopravníku.


V případě, že ve vynášecí části šroubovice není, pak výška vynášení je 6- 8mm. Rozhodl jsem se vyrobit si vlastní šrotovník, který by se vešel do cenové relace 8tis. Co k výrobě bude potřeba? Nějaký motor, síto a pár žabek sloužících k rozřezání.


Toť bude asi ze základu vše. Samozřejmě šikovné ruce a trpělivost. Jsou vhodné jak k samostatnému použití, tak pro zástavbu do větších dopravních celků, popř. Konstrukce dopravníků umožňuje řešit několik tvarových úseků linky (zatáčky, lomené úseky apod.) na jeden pohon.


TRUBKOVÉ DOPRAVNÍKY: Trubkový dopravník je dopravník opatřený šnekovnicí rotující v trubce.

PODÁVAČE: Podávač je typ dopravníku, který je schopen rovnoměrně odebírat sypký materiál a regulovat požadovaný průtok. Koronavirus – informace. Zvláštní situace vyžadují zvláštní opatření.


I my s pohnutím sledujeme rychlé šíření nového koronaviru po celém světě a intenzivně přemýšlíme o tom, jak můžeme přiměřeně reagovat na dosavadní vývoj a jak se můžeme, co možná nejlépe, připravit na výzvy, které jsou před námi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky