čtvrtek 8. srpna 2019

Šamotová komínová vložka 200

Šamotová komínová vložka 200

Komínová šamotová vložka - základní - ø 200mm. Keramická ( šamotová ) vložka českého výrobce Keramika Letovice. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vnitřní Ø 200mm , venkovní Ø230mm délka 33cm, váha 7kg.


Pro všechny spotřebiče s př. Ceny jsou s DPH K pokladně. Produkt byl úspěšně přidán do nákupní. Přidat na seznam přání Přidat k porovnání. Hledat ve zboží Hledat v článcích.


Přihlášení Nová registrace. Vložka je odolná proti teplotním šokům. Délka základní vložky je 3mm. Více variant Další varianty tohoto produktu Doprava Dopra. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Šamotová komínová vložka 200

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury, žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny. Prodám pouze celou sestavu. Používa sa pre priame časti komínových prieduchov.


Vydrží provozní teplotu 600°C. K vyzvednutí v Halenkově u Vsetína, po domluvě v Rožnově p. Vložky jsou opatřeny celokeramickými hr. Informujte se individu. Používá se pro přímé části komínových průduchů.


Výška tvárnice je 3mm. Všechna nová topeniště kamen a krbových kamen mají seskládanou šamotovou a nebo vermikulitovou vyzdívku z tvarovek. Není třeba tmelit a tedy záležitost výměny je jednoduchá pro všechny majitele kamen. Je vhodná pro všechny druhy paliv. Skladebná výška šamotových komínových vložek je 5mm, což znamená méně spojů komínového průduchu, vyšší produktivita montáže a méně kritických spojů oproti konkurenčním komínům.


Velkoobchod se stavebním materiálem. PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE. Proč tvárnice ve dvou rozměrech? Na klasický komín procházející domem stačí roxory 10mm do tvárnic 38x38cm.


Predaj: Styl Kozvan, Slovensko Šamotová rúra so záustením 45° Keramické komínové vložky zaisťujú bezpečný odvod spalín, kondenzátu a tiež dobrý ťah. Používajú sa v systéme viacvrstvových komínov na odvod spalín pri mokrej aj j prevádzke. Specifikace systému komínový stavebnicový systém pro odvod spalin od tepelných spotřebičů komínová vložka z nerezové oceli tloušťky mm Přednosti systému okamžité ohřátí kouřové cesty hladký povrch a souměrný průřez komínové cesty rychlá a jednoduchá montáž dlouhodobá životnost nízká hmotnost okamžitá připravenost k provozu použitelnost pro.


Kvalita výrobku odpovídá normám EN platným v Evropském společenství a je průběžně kontrolována státním zkušebním ústavem Praha. Nerezové pevné vložky do komína - vše pro nerezový komínový systém Řada EW jsou nerezové vložky pro všechny druhy paliv. Pro plynové spotřebiče, nebo spotřebiče na lehké topné oleje se používají komínové vložky o tloušťce stěny mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky