pondělí 19. srpna 2019

Redukční ventil na propan butan

Redukční ventil na tlakovou lahev Propan nebo Propan - Butan. Vyšší cena ventilu ale zaručená kvalita, funkčnost a spolehlivost. Vysoký průtok plynu pro zvýšenou spotřebu - např.


Tento regulační ventil užitný pro profesionální pracoviště. Regulátor tlaku - redukční ventil - pro Propan nebo Propan - butan. Klasický a dobře známý ventil nutný pro připojení lahve o obsahu nebo kg.

Tento typ je výkonnější redukční ventil pro Propan nebo Propan - butan. Tento ventil utáhne všechny běžné spotřebiče na Propan nebo Propan - butan. Potřebujete-li ventil např. Nátrubek s maticí slouží k připojení hadice ke spotřebiči, na regulátor tlaku nebo ventil. Nátrubek má trn, který se nastrčí do hadice a spojí hadicovou sponou.


Těsnění na propan butan je důležitou součástí. POPIS: Jednostupňový redukční ventil tlakové láhve je bezpákový s. MEVA - ventil redukční 3-bar PB Meva, Propan - butan - Velkoobchod. W 28L na 2kg láhev pro připojení nízkotlakých vařičů.

Výstupní tlak (bar):až 4. Lahve na stlačený plyn. Nabízíme lahve na Argon, acetylen, dusík, kyslík, oxid uhličitý, atd. Plynový vařič kempingový BUTAN , CATTARA Outdoorový vařič na propan - butan , pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. PRO URYCHLENÍ PROCESU OBJ. ZASÍLEJTE NA MAIL ZÁROVEŇ POTVRZENÍ O PLATBĚ.


Dotaz pro: REDUKČNÍ VENTIL PROPAN BUTAN. LH a pro připojení ohřívacích, opalovacích a svařovacích hořáků. Nastavitelný výstupní tlak 0. GCE Ventil redukční Propan butan.


Plynová kartuše s náplní plynu propan - butan určená pro kempinkové vařiče,. Přesně a důkladně vyroben, má rukojeť s regulací plynu. Kategorie: Propan - Butan - Horáky a příslušenstvo. PB redukční ventil vhodný pro kuchyňské plynové spotřebiče.


Popis: Vařič na propan - butan výkon kW, nosnost do 1kg hořák litina. Zdravím pánové, asi to bude znít jako otázka začátečníka bohužel ve svařování plamenem zkušenostmi neoplývám.

Přemýšlím nad pořízení pouze Oa propanu. Otázka zní mohu předělat redukční ventil z acetylenu na propan - butan ? Láhvový redukční ventil propan - butan propan PB LPG GCE Profi. Hadice plynová na PROPAN BUTAN PB mm.


Kup teď Kč s dopravou 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky