pátek 16. srpna 2019

Tekla draco duo 25

Created in Autodesk Showcase. This video is unavailable. Kotel založen na osvědčeném a velmi efektivním dvouohniskovém výměníku tepla, zhotoveného z vysoce kvalitní, certifikované oceli tloušťky mm. Výbavou je odolný, litinový, retortový hořák, na který je palivo podávané ze zásobníku. Podávka 7s mezera 5s, ventilátor 1,teplota otopné vody nastavena na 65.


Tekla draco duo 25

Nevíte jak správně nastavit kotel aby. Správný provoz řídí moderní, elektronický regulátor s širokým rozsahem funkcí. Standardním vybavením jsou také dva systémy pro ochranu proti. Tekla nosvinēja savu 25. Dviejų pakurų plieninis katilas su automatiniu kuro padavimu.


Katilas įrengtas su tvirta, ketine retorinė pakura, į kurią kuras patiekiamas iš kuro talpos, naudojant sraigtą vartotojas gauna didelį komfortą neįdedant didelių fizinių jėgų. Centrinio šildymo grįžtamoji jungtis, – Maitinimo jungtis, – Pajungimo plokštė, – Valdiklis, – Valymo anga, – Viršutinės durys, – Centrinės durys, – Apatinės durys – Padavimo motoreduktorius, – Lankstus padavimo vamzdis, – Degiklis Fireblast, – Kuro talpa. Pridať produkt do porovnania. Jedno ohnisko slúži na manuálnu obsluhu kotla (drevo a uhlie). Doprava zdarma se vztahuje na objednávky s platbou předem, kdy kotel odesíláme přímo z centrálního skladu zákazníkovi.


Společnost Centrum Vytápě. Tačiau šiame katile vietoj įprasto sraigtinio degiklio įrengtas naujas šiuolaikinis degiklis, pagamintas iš specialaus karščiui atsparaus plieno. Degiklyje sumontuoti trys papildomi oro padavimo kanalai, per kuriuos į katilą patenka oras skirtas antriniam degimui. Do you want to remove all your recent searches? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Oceľový kotol dvojohnisková s horákom na pelety, možnosť ručného kúrenia na uhlie a drevo. DRACO DUO PARAMÉTEREK M. Oceľový dvouohnskový kotol s automatickým šnekovým podávačom paliva na eko - hrášok, pelety, hnedé uhlie, možnosť ručného kúrenia na uhlie a drevo. Kotol je vybavený odolným liatinovým retortovým horákom, na ktorý je palivo dodávané zo zásobníka pomocou závitovky. Tačiau katile ECO vietoj įprasto sraigtinio degiklio panaudotas granulinis degiklis, kuri yra labai gerai degina grūdus, pakeitus tiekimo sistema tinka deginti medienos skiedras.


Tekla draco duo 25

Panākt labāko apkures sistēmas dar. Katilas su valdikliu ir automatiniu granulių padavimu. Draco Duo Bio granulu apkures katli. Kotel je vybaven odolným litinovým retortovým hořákem, na který je palivo dodáváné ze zásobníku pomocí šneku. To dává uživateli velkou snadnost použití s minimální prací.


DuoBio25kW) TEKLA DUO BIO - centrale pe peleti si lemne GAMA DE PUTERE : , 3 4 kW INFORMATII GENERALE Centralele TEKLA DUO BIO sunt c entrale combinate cu doua focare. Kotol založený na osvedčenom a veľmi efektívnom dvojohniskovom výmenníku tepla, zhotovenom z vysoko kvalitnej, certifikovanej ocele v hrúbke mm. Kategorie značky TEKLA. Výměník kotle je vyroben z vysoce kvalitní, certifikované oceli tloušťky mm.


Tekla draco duo 25

Focarul superior este destinat pentru alimentare manuală cu lemne, cărbune, bricheţi, etc. Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.


Zajistíme projekt, montáž a následne revize a servis. Producent kotłów TEKLA przedstawia ofertę dedykowaną zarówno gospodarstwom domowym, jak i ośrodkom przemysłowym czy budynkom użyteczności publicznej. Stawiamy na wysoką jakość, bezpieczną eksploatację oraz komfortowe użytkowanie produkowanych przez nas urządzeń.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky