pátek 23. srpna 2019

Stolni krby

Fungují na základě spalování bio lihu, který je ekologický. Další nespornou výhodou je to, že nepřináší žádné splodiny či kouř. Chcete mít doma atmosféru jako z romantického filmu?


Stolní biokrby vyrábíme v různých materiálech. Pro malé domácnosti jsou ideální volbou stolní biokrby.

Díky široké nabídce různých typů si mezi nimi můžete vybrat takový, které přesně doladí styl vaší domácnosti. Nyní jsou krby téměř spojeny s mohutnými konstrukcemi těžkých materiálů, jako jsou železo a cihly. V současné době se domov stalo ekvivalentem špičkového zařízení, které zapadá do interiéru a domů a bytů. Taková zařízení jsou účinná a bezpečná, proto jsou považována za ekologicky šetrné struktury. Bio- krby jsou upraveny tak, aby hořely krásně žlutým plamenem bez dýmu a škodlivých spalin.


Při použití bio-krbů se nemusíte obávat spalin z hoření, protože výsledkem hoření je jen COa H2O, tedy kysličník uhličitý a voda, to samé co vydechuje člověk při dýchání. V této sekci naleznete stolní bio krby , díky jejim rozměrům, tyto krby můžete umístit kamkoliv chcete. Tyto krby už ve spousta domácností nahrazují svíčky, při koupelové ralaxaci v pohodlí Vašeho domova.

Speciální biokrby určené pouze pro stání na stole. Je to stylový a hlavně originální doplněk na Váš stůl. Kvůli bio palivu není potřeba komínu a taky se nemusíte bát o znečištění vašeho domácího prostoru!


Nakupujte stolní biokrby na Levnekrby. Existují krby nástěnné i stolní. Stačí si tak vybrat, co je pro vás to pravé.


Nástěnné, závěsné biokrby si najdou místo nejen v klasických prostorách. Umístit je můžete i do těch méně klasických, třeba do koupelny. Mezi krby stolními si pak můžete vybírat z několika provedení.


Bio krby jsou skvělou alternativou ke klasickým krbům. Už žádná špína či saze. Tyto Bio- krby Vám poskytnou nejen optické potěšení ze živého ohně, ale Váš domov doslova i proteplí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dobrý den, Vítáme Vás na sránkách Krby -Hlučin.

Rádi Vám poskytneme bezplatné poradenství, buď u nás v. Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript! Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Volně stojící BIO KRB STAINLESS je snadno přenosný bio krb, který neohrožuje životní prostředí a je skvělým dekoračním doplňkem například pro váš stůl. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Krby od nás jsou vyrobeny výhradně evropskými producenty. K biokrbům nabízíme kvalitní biolíh a veškeré příslušenství (dekorační polínka, aromata, reflexní ohniska a mnoho dalšího). Vybírejte z biokrbů nástěnných, volně stojících i vestavných. Zvolte si vhodný tepelný výkon.


Něco na zahřátí: krby a kamna. Doma vás nemusí hřát jen příjemné myšlenky a radost ze setkání s rodinou. K hřejivé atmosféře stejnou měrou přispěje i pořádný krb či stylová kamna.


Zatopte si jako kdysi a nechte se okouzlit pohledem na plápolající oheň. Moderní verze klasických topidel vnesou do každého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky