úterý 6. srpna 2019

Plynový teplomet ardent

Teplomet určený pro nárazové zvýšení teploty v místnostech. Nečakajte na jarné slnko, rybársky teplomet pre nárazové zvýšenie teploty v miestnosti. Infračervený teplomet s keramickým hořákem pro pracovní. Není určen pro dlouhodobé vytápění. Propanbutanová lahev není součástí výrobku.


Je připojen přímo k propan butanové láhvi s provozním tlakem max.

Se svými kg se řadí do kategorie lehké váhy, proto jej můžete snadno přemisťovat podle potřeby, kamkoliv chcete. Ohrievač nemá žiadny kábel, preto ho môžete umiestniť takmer do každej miestnosti, plynová fľaša sa jednoducho zapojí a môžete začať kúriť. Tento produkt nelze zakoupit. Hlídací pes Porovnat Potřebuji poradit Doporučit známému Tisknout Přidat k oblíbeným.


MEVA - plynový teplomet ARDENT 1kW za skvelú cenu. Pro rychlé zvýšení teploty v dílně nebo dlouho nevytápěné chalupě se vám skvěle hodí plynový teplomet Ardent. Disponuje výkonem kW a jeho.


Nie je určený pre dlhodobé vykurovanie.

Za niekoľko desaťročí presvedčil státisíce užívateľov kvalitou remeselného spracovani. PLYNOVÁ TOPIDLA A TEPLOMETY. Plynový průmyslový vařič MEGA ZEUS. Výkon - kW Váha - kg Spotřeba - 85.


Na seznam Přidat na seznam. Prohlédněte si cenové nabídky na teplomet Ardent od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Toto topidlo MEVA je naprosto bezpečné a vhodné pro použití v bytech i domech. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je určen k připojení k propan butanové láhvi. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je pripojený priamo k propán butánovej fľaši s prevádzkovým tlakom max. Cena s DPH: 6Kč : Cena bez DPH: 51Kč: Obvyklá cena s DPH: 5Kč: Ušetříte-Kč: Dostupnost: Skladem do hodin: Ks.


Získejte informace o dostu. Stroje a nářadí, malá stavební mechanizace, zahradní technika, spotřební materiál. Osvědčený přenosný teplomet Meva Ardent na propan butanovou lahev kg(typ 3).

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie meva ardent teplomet. Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Dílenské plynové topidlo zvané také plynový teplomet nasává pomocí elektrického ventilátoru vzduch do tělesa, kde se vzduch ohřeje pomocí hořáku a sálá do okolního prostoru.


Nejrozšířenější variantou je plynové topidlo na propan butan, vyskytují se i topidla na zemní plyn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky