pátek 16. srpna 2019

Karafa na bílé víno

Skleněné karafy na víno , krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla. Přemýšleli jste někdy nad tím, k čemu vlastně slouží karafa na víno a zda má pouze estetickou úlohu? Tento článek vám prozradí, jakým způsobem může karafa degustaci vína zpříjemnit, jakou karafu vybrat a také to, jak správně víno do karafy nalít. Detail produktu Do obchodu. Kč Skleněný džbánek 3ml.


Kč Džbán Koziol Crystal bílá plastová l Skladem.

Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice.


XD Design, Gliss, karafa na bílé víno , 7ml. Tescoma Dekanter SOMMELIER karafa na vínol. GSI Sklenice na bílé víno Stemless 3ml.


Uhlídat sklenici vína, aby se v nestřežený okamžik nepřevrhla, nebo ji stále držet v ruce může být více než náročné. Unikátní design našich nepřevrhnutelných skleniček vám vyjde.

Servírujte vaše oblíbená bílá vína opravdu stylově s dekantovací karafou Purismo. Tato karafa je ideální pro každou příležitost. Okouzlující křišťálový lesk, který nezešedne ani při častém používání a mytí. Sklo odolné poškrábání a. Menu Cool Breather je revolučná karafa , ktorá biele víno prevzdušní a otvorí. Váš chuťový pôžitok bude výraznější.


Design karafy navrhlo studio Norm Architects a štýlovo sa hodí k ďalším produktom zo série Norm - dekantačnej karafe na červené víno a karafe na vodu. Oval Oak je kolekce do jídelny a kuchyně, která vás překvapí svou jednoduchou krásou. Kvalitní sklo je doplněno o víčka, která mají podobu kuličky vyrobené z masivního dubového dřeva. Tento kousek pochází od švédské značky Sagaform, která je po celém světě známá svou perfektní kombinací krásy a funkčnosti. Jak už jsme si řekli, karafa může mít jednak několik funkčních podob, samozřejmě se ale liší i svým designem.


Velmi dobře vypadá například karafa na víno z ručně foukaného nebo křišťálového skla. Karafa na víno může mít mnoho podob. U ní je ale třeba počítat s trochu vyšší cenou. Skleněná ručně vyráběná karafa s uzávěrem (kuličkou) z masivního dubového dřeva.


Pro značku SAGAFORM navrhla švédská designerská dvojice Peter a Eva Moritz. Dekantační nádoba na víno o objemu l, určená pro láhev vína o objemu 7ml.

Vývrtka teploměr vacu vin peugeot lekue chladící obal emile henry pulltex rona toblerone zwilling mlýnek chladič pinot grigio nálevka sigg 1l GreenPan grappa bag in box yankee candel taška rozlišovače stojan stella artois sigg sigg láhev prosecco. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Objevte originální české sklo nejvyšší kvality z rodinného atelieru Žampach. Poctivá ruční práce, umělecké pískování, jedinečné dárkové předměty. Modrení design a ruční výroba.


Vybavena chytrou nálevkou, díky které se obejde nalévání vína do sklenice bez zbytečných kapek okolo. Bambusové víčko proti nečistotám a integrovaný chladící tubus pro udržení správné. Tvar karafy je ideální pro pohodlné uchopení a servírování bílého vína. Obsah karafy je 3ml.


Foto: Dominik Smrek – biznis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky