čtvrtek 15. srpna 2019

Parní kotle bosch

Individuální řešení pro pokrokovou výrobu páry: ve výkonovém rozsahu od 1do 55. Vám k dispozici parní kotle firmy Bosch Industriekessel. Dimenzování a výstroj produktů probíhá podle přání zákazníka s využitím rozmanitých opcí a možností variant. Výsledek: maximální energetická.


Základní vybavení obsahuje tlakové těleso kotle , regulační a zabezpečovací techniku, hořák, napájecí modul, svorkovnici a rozvaděč včetně našeho pohodlného řídicího systému kotle BCO.

Všechny naše válcové kotle si můžete objednat včetně výstroje jako plně funkční jednotky. Komponenty pro parní kotle. Naše moduly pro parní kotle Vám umožňují výstroj Vašeho zařízení podle Vašich požadavků. Zabezpečují maximální provozní bezpečnost, taktéž dlouhou životnost a vysokou efektivitu v různých specifických provozních podmínkách. Parní kotle Bosch v potravinářském průmyslu.


Divize Průmyslových kotlů Bosch , která má nejblíže k výrobě potravin, zajišťuje zákazníkům dodávku kotlů a příslušenství. Teplovodní kotel UNIMAT UT-L je nabízen jako funkční jednotka včetně výstroje.

Vysoce kvalitní výstroj obsahuje tlakové těleso kotle , hořák, spalinový výměník nebo kondenzační výměník a regulační a zabezpečovací systém, který je již propojen s integrovanou svorkovnicí. Při vaření, mytí nádobí, praní prádla, chlazení, přípravě pokrmů nebo kávy: Zamilujete si kvalitu, spolehlivost a preciznost domácích spotřebičů Bosch. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Za tuto dobu bylo dodáno již více než 8kotlů k plné spokojenosti zákazníků. Společnost Bosch Termotechnika s. Teplárenství zaujímá v dodávkách kotlů své zcela významné postavení. Zastoupení společnosti Bosch Termotechnika s. Elektrárnu Ledvice, horkovodní kotle pro Teplárnu Brno či Veolii a take ČEZ ES v Ostravě nebo Elektrárnu Tisová. Parní trouby Bosch poskytují ten nejšetrnější a nejzdravější způsob přípravy pokrmů. Horká pára uvaří pokrm obzvlášť jemně, takže cenné vitamíny a minerály zůstanou zachovány.


Chuť se může rozvinout a zelenina si uchová svou barvu. Krátce řečeno: naše parní trouby jsou první volbou pro ty zákazníky. V nedávné době proběhla rekonstrukce parních kotelen firmy Iveco Czech Republic ve Vysokém Mýtě.


V rámci modernizace zdroje tepla pro dva areály výrobce autobusů byly dodány parní kotle Bosch ve spolupráci s firmou KOMTERM.

Zajímavé není jen celé nové řešení a způsob realizace projektu, ale i samotná firma Iveco Czech. Vysoká kvalita, fascinující design a jednoduchá obsluha - plynové kondenzační kotle Bosch mají co nabídnout. Díky vysoké energetické účinnosti významně přispívají k udržení nízkých nákladů na vytápění. Nabízíme velký sortiment úpraven vody pro široké spektrum aplikací. Od úpraven pitných vod změkčením, po úpravy vlastních zdrojů vody,.


Provádění revizí a zkoušek parních a horkovodních středotlakých kotlů. The Gray Bearded Green Beret. Závěsné teplovodní elektrokotle Bosch Tronic Heat jsou se svým rozsahem výkonů 4–kW určeny pro vytápění rodinných domů, bytových jednotek a rekreačních objektů.


Zároveň je možné je využít jako záložní zdroj pro kotle na biomasu a tepelná čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky