pondělí 5. srpna 2019

Dřez do technické místnosti

Dřezy a technické výlevky Zelvo. Hledáte výlevku nebo technický dřez do prádelny, dílny nebo garáže? Technické dřezy jsou často montovány přímo do zdi, takže nepotřebujete pracovní desku. U nás na e-shopu si určitě vyberete ten správný. Drez do technicke miestnosti.


SpecifikaceUPOZORNĚNÍ: sifon nutno objednat samostatně.

Hledám nějaký dřez do TM, mám teď nerezový 150cm, ale ten se mi tam nevejde a nové jsou strašně drahé. Chci asi 70cm široký, dřív bývaly takové smaltované, ale ty asi zmizely. Jednoduše vyměníte do stávající ocelové zárubně nebo do nové obložkové.


Pevná výplň z děrované dřevotřísky a dvojitý obvodový rám. Dveře jsou požárně odolné min. Ukažte všem návštěvám, kam rozhodně nemají vztupovat.


Tato praktická cedulka na dveře do technické místnosti je dodávaná v zelené barvě. Do dřezu je možno vyvrtat otvor o průměru 35mm na baterii a dávkovač saponátu nebo mýdla. Výhody použitého materiálu jsou zejména : robustnost, Easyclean technologie, odolnost proti nárazům a mechanickému poškození, povrch zabraňuje rezivění a praskání, odolnost vůči extrémně vysokým a nízkým teplotám.

Mrazuvzdorná dlažba v imitaci kamene v celkem pěti barevných odstínech. Můžete ji umístit do interiéru i exteriéru. Zajímá mě, jaké umyvadlo či dřez jste vybrali do technické místnosti ? Chci tam nějaký velký a nevím jestli zvolit keramický (třeba Doris od Jiky) a nebo plastový.


Zdá se, že do technických místností postavit dveře je jednoduché. Jenže budete se divit – není. Záleží totiž na mnoha a mnoha faktorech, které se musí zohlednit. Pokud potřebujete z jedné místosti udělat dvě, nebo jen zakrýt místo v technické místnosti , například (rozvodovou skříň s kabely nebo boiler) neexistuje lepší řešení než předělení posuvným systémem. Roztomilá tabulka na dveře do technické místnosti s dekorem kočičky je vhodná do moderního i klasického interiéru.


Touto tabulkou uděláte radost každému milovníku koček. Pokud tedy hledáte netradiční doplněk do vaší domácnosti nebo chcete potěšit své blízké, zvolte například tuto orientační tabulku na dveře technické místnosti , která je dekorovaná kočičkou! JIKA DORIS Dřez - obdelník Baterie není součástí dodávky! V sortimentu značky Jika naleznete řadu kvalitních keramických výrobků také pro technické místnosti budov. Mezi ně patří i jednoduchý dřez Doris, který je vhodný zapustit nebo podezdít.


Součástí dřezu není žádný instalační materiál. Na keramický dřez poskytujeme prodlouženou záruku let. Poradíme vám s nákupem. Dlažba do technické místnosti.

Vystavujeme v prodejně. Produkty skladem do dnů u vás. Možnost dopravy zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky