čtvrtek 15. srpna 2019

Jak často čistit pc od prachu

Mnoho uživatelů má na PC nepotřebné aplikace, přičemž řada z nich se spouští na pozadí již při startu počítače. Jak často čistit skřín PC ? Zatím jsem jej jakž takž vyčistil kartáčkem, dnes. Návod jak vyčistit vnitřek počítačové skříně od prachu 1. Proč jej máte vlastně čistit ? Jestliže váš stroj nevyčistíte od prachu či jiných nečistot, výrazně tím omezíte jeho životnost.

Ventilátory notebooků vedou vzduch přes speciální žlábky k chladičům, na kterých se může usazovat prach a bránit tak důkladnému chlazení. Protože mi zavazel tak jsem jej posadil na dřevěnou desku a dal na zem ke stolu. Po měsích jsem otevřel bednu, netuším jestli se na zemi počítač více zanáší, ale byl jsem celkem překvapen jak je od prachu hlavně chladič procesoru.


Približne roky mám tento počítač a ani raz nebol čistený. To si asi neviete predstaviť, koľko prachu sa v ňom nachádza. This feature is not available right now. Please try again later.


Jak BRUTÁLNĚ ZRYCHLIT mobilní telefon a tablet - Duration: 12:21.

Postup pro čištění PC od prachu není nikterak složitý a uživatelé se nemusí bát žádných složitostí. Měli by se však držet několika důležitých zása které zajistí bezpečnost počítače i jich samotných. Pracujte s vypnutým PC , které bude odpojeno od elektřiny. Video je rozdělené na dvě části POMALÝ PC a ZAVIROVANÝ PC které vás můžou trápit při práci počítače. V případě notebooku vytáhněte baterku.


Ve video o tom mluvím stručně tak si najdětě někdy minutek čas a. U často odbíhajících uživatelů tak dochází k desítkám teplotním skoků PC za den. Jak , čím a jak často takový předmět denní potřeby čistit ? Možná se budete divit, až se podíváte na naše video. I váš hřeben si zaslouží poctivý detox od všech nečistot, vlasových přípravků a prachu , který na něj každý den napadá. Tak tenhle dotaz dostávám od spousty čtenářů tohoto magazínu. Jak vyčistit ručně sedačku?


Jakým způsobem sedačku vyčistit ručně a jaké pomůcky a čistící prostředky k tomu použít? Jaké hrozí riziko při ručním čištění čalounění a kdy je lepší použít strojní čištění? To vše se dozvíte v článku. Vyčištění notebooku od prachu je vhodné provádět alespoň jednou za rok.


Jak poznám, že je chlazení notebooku zanesené prachem?

Prach v radiátorech obsahuje velký podíl organického materiálu jako šupinky kůže, vlasy, vlákna z oblečení a často i mrtvý hmyz. Tento kompost se přes letní měsíce částečně rozloží a při zatopení ho teplý. Dnes poradíme, jak na to.


Notebooky se zanáší prachem a drobky, od prstů se jim zamašťuje klávesnice, mají upatlané displeje a čas od času prostě potřebují vyčistit. O počítačích, IT a internetu - Živě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky