pondělí 12. srpna 2019

Elektricke auto bazos

Diaľkové ovládanie pre rodičov umožňuje na diaľku ovládať vozítko a voziť dieťa, ktoré to nedokáže samé. Technické informácie: Motory 2kusy, Maximálna dĺžka jazdy cca hodiny Doba nabíjania. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Som majiteľom tohto auta.


Momentálne má 268xxx km. Elektro - Elektricke auto bazar.

Dobry den, prodávám dětské elektrické auto bmw x6m černé barvy, baterie vydrží v pohodě přes hodiny, doba nabíjení cca 6hodin, svítí, troubí, gumová eva kola, auto je měsíc staré, takže měsíců v záruce. Vyberajte z inzerátov. Auto - Prodam elektricke bazar. Kč pro více info volejte. Jednomístné dětské elektrické autíčko od španělské firmy Injusa, v moderním designu Little Pony, určené pro děti od roku.


Autíčko je poháněno výkonným elektrickým motorem, který je napájený z 6V baterie. Keď si vyberiete auto , premýšľajte o tom, ktorá značka je vašou obľúbenou. Môžete si vybrať z rôznych veľkostí a rôznych farieb. Motorky - Pronajem elektricke bazar. N prodám pouze jako komplet, cena cca 4tis vibrační pěch, vibrační deska,ponorný vibrátor,michačka, stavební vrátek,vrátek na lešení, stolová pila,kalové čerpadlo.


Kategória Motory - bazár. Hudba - Nove elektricke bazar. Stroje - Nuzky elektricke bazar. Doručíme do - hodín. Každodenní akce a slevy.

Rôzne veľkosti, tvary, značky jedine u nás. Bezplatná inzercia, online bazár - kúpte si nový byt alebo predajte staré auto , toto všetko hravo zvládne náš Bazoš - Vaše inzeráty. NOVÉ ZBOŽÍ, ROZBALENO A VYZKOUŠENO. BEZ ZÁRUKY, BALENÍ MŮŽE BÝT V NEORIGINÁLNÍ KRABICI. Více výkonu pro vysněné klima: S chladícím výkonem kW generuje klimatizace Klarstein Metrobreeze Rom požadované teploty od 18° do 30°C.


Bicie sú nové, nepoškodené. Sú vhodné i pre začiatočníkov. Sada pozostáva z 3x Tom, 1x Snare, 1x Crash, 1x Ride, 1x Hi-Hat a dvojice pedálov pre Hi-Hat a Kick. Cena s poštovnym je 45€.


Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto , to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky