pondělí 12. srpna 2019

Plynová kamna pohoda bazar

Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plynová kamna. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Sledujte mé nabídky k prodeji bude ještě spousta zemědělského a zahradního nářadí i dílenského nářadí vše se fotí.

Součástí prodeje je i poloprázdná PB láhev. Při rychlém jednání sleva 2Kč. Kafi Už je to pár let, co jsme to řešili, celý řešení v bazaru seženeš. Kolečka usnadňují přemístění. Důvod: zavedení elektřiny.


Vhodná do zahradního domku a pod. Předností plynových topidel pro místnosti je možnost individuální regulace teploty. Pohoda nová-na Propan Butan,lahev 10lit. KARMA BETA COMFORT 02.

Prodám plynová kamna zn. V dobrém stavu, možnost prohlídky na základě domluvy v případě zájmu. Výška 7 šířka 4 hloubka 42. Velmi vhodné na chatu či chalupu. Požadovaný inzerát byl již smazán.


Kamna jsou plně funkční a ve výborném. Plynová kamna koupit o objednat u OBI. MEVA Relax 2kW Tepelné zářiče. Zdrojem je běžná kg PB láhev nebo elektrická síť 2V, která zef. Tři stupně výkonu - 10kg ( i s plynovou láhví ). Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd.


Inzerce zdarma, přidejte také svůj inzerát. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také sami sebe. Vestavěná kamna Siemens HE63AB5z nerezové oceli vypadá přesvědčivě s užitečnou kapacitou litrů a třídou energetické účinnosti A. Pět různých režimů vytápění usnadňuje vaření, pečení a vaření. Plně funkční, nově servisováno.


Nejprodávanější model plynových kamen pro domácnost. Praha a okolí, na zimu super. Chybí: pohoda Bárta - díly s.

Jsme firma zabývající se maloobchodním i velkoobchodním prodejem náhradních dílů pro topení a ohřev. Topidla a kamna bazar Alza. Sport a outdoor Hobby a zahrada MAXI Drogerie Beauty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky