středa 28. srpna 2019

Vanový sifon alcaplast

Vanový sifon alcaplast

Přečtěte si více informací. Sifon vanový automat komplet chrom A51CMR - Alca plast , s. Voda je fantastický živel. Vaše lázeň v koupelně dokonalá. Ale pouze fungující vanový sifon zajistí bezstarostné každodenní koupání. Inovované provedení ovládací hlavice vanových automatů zajistí ještěplynulejší chod mechanismu.


Vanový sifon alcaplast

Otevírání a zavírání zátky vanového sifonu jetak snadnější a přesnější. Free Shipping Available. Nabídka vanových sifonů s automatickým ovládáním odpadu pomocí otočného ovládacího kolečka na přepadu. U rohových a atypických van upozorňujeme na nutnost použití prodloužených verzí sifonů, jelikož rozteč mezi přepadovým a od. AlcaPlast za ceny, které jinde nenajdete!


Vybírat můžete ze sprchových žlabů, vpustí, sifonů, odtoků, předstěnových instalačních systémů, montážních rámů, WC ovládacích tlačítek, sedátek a dalších. Sifony, pojistné a rohové ventily za trvale nejnižší ceny. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Alcaplast sifon vanový automat komplet chrom. Ovládací kolečko – kov s chromovou povrchovou úpravou, kovová pochromovaná zátka s průměrem 45mm, zápachová uzávěra je součástí balení, sifon z PP,.


Specifikace Balení – karton ks Rozměr – karton 595×395×4mm. ALCAPLAST sifon vanový chrom A5v akci. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie. Vanový automat s napouštěním přepadem, nahrazuje vanovou baterii. Vana se napouští přepadem ve vaně, který je připojený k podomítkové baterii. Chromové kovové ovládací kolečko i zátka. Zátka na vypouštění vany se ovládá otočením kolečka.


Vanový sifon alcaplast

A55ANTIC, A55ANTIC_ALC. Alca Plast A55K - sifon vanový automat komplet kov Použití: pro odtok vody z vany do odpa. Automatický vanový sifon představuje skvělou příležitost, jak vybavit vanu moderní zátkou i přepadem a přitom se držet cenou při zemi. Sifón vaňový chróm A501.


Nahrazují výtok na okraji vany a zajišťují tím jednodušší vstup do vody. Alca plast sifon vanový automat s napouštěním přepadem chrom A564CRM- hranatá zátka, délka přepadu 5mm A564CRM2. Skladem, ihned k odběru ks.


Sifon s napouštěním přepadem - lankové ovládání otáčením. Napouštění vany přepadem - délka 5mm. Vanový sifon Alca Plast automat A55Kdoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Objednané zboží distribuujeme z centrálního skladu Triker v Hradci Králové. Z důvodu rozmanitého sortimentu zboží nenecháváme výběr dopravy na zákazníkovi, ale řešíme individuálně. Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky