čtvrtek 15. srpna 2019

Infrazářiče

Infrazářiče dodávají příjemné infračervené sálavé teplo. Proto jsou vhodné například do obytných místností, koupelen nebo na terasy či balkóny. Výhodou infrazářičů oproti radiátorům je okamžitý pocit tepla a zdravotní nezávadnost – infrazářiče neohřívají vzduch a nevíří prach.


Zajišťují teplo a posilují zdravotní stav našeho organismu. Těchto pozitivních vlastností se proto začalo využívat také v bydlení.

Základním principem infrazářičů je ohřívání povrchů. Spotřeba elektřiny u infrazářiče se bude měnit v závislosti na místě (otevřený resp. uzavřený prostor, kanceláře, bytové prostory, atd.) a modelu použitého zařízení. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Argo Home, ELÍZ, GFerrari a dalších. Ideálním řešením jsou sloupové infrazářiče na plyn, které nevyžadují el. Díky infratopení lze dosáhnout významných úspor při vyhřívání Vašeho objektu.


Vážným zájemcům o infratopení zdarma vypracujeme cenovou nabídku, projekt infratopení, pomůžeme s výběrem vhodných typů infrapanelů.

Díky tomuto principu nedochází k tepelným ztrátám. Zvolit správný typ infrazářiče je naprosto zásadní. Základem je hlídat si vlnovou délku – ta se dělí na IR-A (krátké vlny, které pronikají až do podkoží), IR-B (střední vlny, nepronikají tak hluboko jako IR-A, ale mají výrazné léčebné účinky) a IR-C (dlouhé vlny, v podstatě jen prohřívač kůže). Efektivita není v podstatě ovlivněna okolními vlivy (např. průvan), jelikož infrazářiče.


Thermowell Veito a UFO a Simfer. Jak dokládá náš sortiment, infratopení se mohou lišit mnohými parametry, kde je tím nejdůležitějším rozhodně celkový topný výkon, který mohou nabídnout. Tento základní parametr však není tím jediným, podle čeho vybrat infrazářiče. Naše infrazářiče mají rozsáhlé možnosti uplatnění.


Od domácností, kde se uplatní jako infrazářiče do koupelny, či infrazářiče na terasu přes komerční prostory až po široké průmyslové využití - průmyslové infrazářiče HELIOS TITAN. INFRATOPENÍ SUN WAVES - LUXUSNÍ MOBILNÍ VÍŘIVKY- INFRAZÁŘIČE VEITO, UFO - POKOJOVÉ VENTILÁTORY - MOBILNÍ KLIMATIZACE - INFRASAUNY HANSCRAFT Vyberte si z naší široké nabídky infrapanelů, infrazářičů, luxusních vířivých van, pokojových ventilátorů se zvlhčovačem a mobilních klimatizací. Vestavný infrazářič Philips VITAE pro infrasauny a infračervené kabiny.


Součástí zářiče je reflektor z leštěného hliníku, který je navíc chráněn ve vaničce z pozinkového plechu s průchodkami na kabeláž, a vrchní krycí mřížka pokrytá semišem pro příjemné opření bez dalších opěrek. Přírodní teplo díky infračerveným paprskům. Září jako sluníčko a poskytují teplo: infrazářiče vytvoří v místnosti příjemnou teplotu během okamžiku, čímž chrání životní prostředí i vaši peněženku. Terapeutické infrazářiče pro terapii infračerveným světlem v oboru fyzioterapie můžete u nás vybírat ze tří variant od německé firmy Heuser Apparatebau GmbH.


Naší nabídce naleznete především infrazářiče pro místnosti o velikosti do m3.

Jaké jsou vlastně výhody infrazářičů. Oproti jiným druhům topení? Je určen pro modely TC51. Dálkový ovladač pro infrazářiče s osvětlením a ventilátorem Dálkový čtyřzónový ovládač umožňuje namontovat infrazářič v hotové koupelně bez potřeby instalace nových vodičů. Zadejte Váš e-mail a přihlašovací údaje Vám budou zaslány na Vaši e-mailovou adresu zadanou při registraci.


Tmavé infrazářiče – plyn je spalován uvnitř ocelové trubice, ta je ohřáta na teplotu většinou kolem 400°C (podle konstrukce infrazářiče od 200°C do 500°C) a přenáší sáláním teplo do prostoru. Tepelná účinnost až.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky