pátek 16. srpna 2019

Ks klima pribram

Název: TROX KS Filter a. Akciová společnost TROX KS Filter, a. Ochrana a tvorba životního prostředí, včetně prevence znečišťování, patří trvale k nejvyšším prioritám společnosti. Pro jejich splnění přijímá vedení TROX KS Filter a. Pribram , Středočeský Kraj, Czech Republic.

Besedovými a na trhu působí v oblasti atmosférické a. Nástupnická společnost TROX KS Filter a. Genesis sells its portfolio company KS Klima-Service to a global air-conditioning and ventilation company TROX GmbH By the end of May, KS Klima-Service , a. Czech leader in the development, production and supply of air filters and filtering equipment for atmospheric filtration, based in Příbram , will change its ownership. Pavel Karas Projektový obchodní manažer Tel. Vyrábíme kapsové filtry, rámečkové filtry, tukové filtry, filtry do Fancoil jednotek.


Dodáváme absorpční filtry s aktivním uhlím pro záchyt zápachu a odsíření, filtrační média a dále filtry pro čisté prostory, kompaktní filtry, HEPA a ULPA filtry, manometry.

Information on acquisition, funding, investors, and executives for KS Klima-Service. Use the PitchBook Platform to explore the full profile. Its products include synthetic polyurethane, natural latex fiber, adsorption filters for separating gas pollutants and odors, filters for ventilation and air conditioning and special filtration devices and equipment.


Výroba vzduchových filtrov a filtračných zariadení pre vetranie, vzduchotechniku a klimatizáciu. Současně se změnil název společnosti na TROX KS Filter a. Spojením původní společnosti KS Klima - Service, a. TROX došlo k logickému rozšiřování výroby, a tedy i nutnosti rozšíření kapacity haly stávající Stále se snažíme vycházet vstříc našim zákazníkům a podílet se na. KS Klima -Service as manufactures and develops air filters and filtering equipment for trapping atmospheric dust. Aktuální katalog firem v kategorii Strojírenský průmysl Příbram.


Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Filters And Filtering Elements in Dobříš. Menšinových podílů se zbaví rovněž zakladatel firmy Jiří Beseda a manažeři. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Novým vlastníkem KS Klima se stane německý koncern Trox. V oboru je to jeden z největších světových hráčů.

Firma se specializuje na vzduchové filtry a filtrační zařízení. Nová firma na adrese KS Klima - Service, a. Nově vzniklé firmy v ulici Evropská. V ulici Evropská má sídlo firem. V minulosti sídlilo v ulici dalších firmy.


Jenže to už jsem byl pevně rozhodnut – pracovníci společnosti TRAMONTA KLIMA mi nedali šanci už o jiné nabídce uvažovat (vystupování, profesionalita). A nedali mi ani šanci následně svého rozhodnutí litovat. Pokud vyžadujete kvalitu a férové jednání, vážíte si svého času, tak TRAMONTA KLIMA je jasná volba.


Pozice: dělníci - manipulanti Kompletace a kontrola výrobků v souladu s technologickými postupy. Hledáte nejbližší pobočky TROX KS Filter a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky